Tratamente cosmetice

Pe raft

Tratamente cosmetice

Cartea este structurata pe doua paliere: frumusete si sanatate, dar lectia pe care o retinem dupa ce parcurgem acest adevarat compendiu al sanatatii naturale este urmatoarea: nu exista decat o distinctie de ordin tehnic intre cele doua fete ale aceleiasi monede.

O persoana sanatoasa va fi, intr-un fel sau altul, „condamnata” la frumusete. Fiecare dintre dumneavoastra va afla in paginile cartii fie un tratament cosmetic pe care va dori sa il aplice rapid, fie un leac pentru o problema dermatologica sacaitoare.
 
Nu trebuie decat sa aveti cuvenita rabdare de a citi aceasta carte. E un „sacrificiu” marunt, in raport cu infinita rabdare cu care ne intampina natura insasi de veacuri. Iar rasplata va fi nemasurata.
 
Doctor in biochimie si fost cadru universitar, sustinator fervent al medicatiei naturiste, Eugen Giurgiu este in prezent unul dintre cei mai cunoscuti si mai dedicati cercetatori in domeniul plantelor medicinale atat din Romania, cat si din Europa. Tratamentele sale au vindecat sau ameliorat afectiunile a mii de pacienti, creand in timp ceea ce numim astazi un brand.

Editura Meteor Press .feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou