Anticancer

Pe raft

Anticancer

Cartea de fata este un bestseller international. A fost lansata in 2007 in SUA si in Franta, inregistrand vanzari record. Problema cancerului este una care priveste un numar imens de persoane. In Europa si in cele doua Americi, unu din patru oameni este afectat de aceasta maladie.

 

Autorul, dr. David Servan Schreiber s-a imbolnavit de cancer si a reusit sa se salveze prin mijloace proprii. Acest lucru, dublat de faptul ca el era deja un cercetator al acestei maladii inca dinainte de a se imbolnavi, a facut ca aceasta carte si mijloacele pe care le propune pentru invingerea bolii sa suscite un imens interes din partea publicului.

Editia romaneasca a acestei carti, propusa de EFP vine in continuarea unei alte lucrari a dr David Servan Schreiber, Vindeca, aparuta la EFP inca din 2004, si aflata la a doua editie. Autorul este cunoscut si apreciat deja de catre publicul romanesc, bucurandu-se de o excelenta sustinere media.

Autorul acestei carti, dl. David-Servan Schreiber, este un medic, profesor universitar, cu un bogat bagaj de experienta in domeniul medicinii integrative. El ne va demonstra modul in care, prin intermediul unor simple modificari aduse regimului alimentar, stilului de viata si atitudinii generale, putem aborda in forta boala canceroasa, in paralel cu urmarea stricta a tratamentelor clasice, ori cum la fel de bine am putea evita cu totul aparitia acesteia. Acesta nu este un tratat de biologie, ci un ghid practic de uz individual, inteligent alcatuit, care ne va permite sa facem cele mai bune alegeri in ceea ce priveste propria noastra sanatate si bunastare.

Cititoarele Mayra pot beneficia de o reducere de 10% la fiecare comanda facuta pe site-ul www.carteadinraft.ro folosind urmatorul cod: VUFR-ETHI-KATH-ICRU.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou