Traieste-ti fantasmele!

Tips and tricks

Traieste-ti fantasmele!

Pe plan sexual, fanteziile sunt cele mai bune prietene, pentru ca te ajuta sa evadezi din lumea reala si sa intri intr-o lume in care singurul lucru care conteaza este placerea. Asa ca, de ce sa le refuzi? Intra in pielea oricarui personaj vrei, inchipuie-ti orice, totul este permis!

Fantasmele sunt elemente definitorii ale personalitatii noastre precum, imaginatia si visele. In viata de zi cu zi le folosim frecvent pentru a provoca excitatia sexuala. Putina lume stie ca femeile sunt foarte cerebrale cand vine vorba de sex.

Fantasmele le ajuta sa depaseasca “neajunsurile” erotice din sfera realului. Cand faceti dragoste cu partenerul, daca va lasati mintea “invadata” de o alta imagine familiara nu faceti decat sa stimulati aparitia mai rapida a unui orgasm bine conturat.

Odata cu trecerea anilor in cea mai mare parte a cuplurilor sexualitatea pierde teren. “Facem dragoste ca de obicei” ar zice unii, insa fara a cauta noi posibilitati de a simti  acel “nu stim ce” care-ti taie respiratia. Problemele cotidiene au castigat teren in fata dorintei sexuale.

Jocul fantasmelor poate trezi in fiecare dintre parteneri dorinte nebanuite, consolidand existenta cuplului. Fantasma nu este nici pe departe o boala rusinoasa, este un fenomen cat se poate de firesc.

Sensul termenului de fantasma este acela de vis constient, reverie realizata in timpul zilei, refugiu psihic al momentelor asa-zis moarte, cand ratiunea se odihneste, grijile cotidiene se estompeaza si privirea nu fixeaza ceva anume, ci se pierde in zari doar de noi stiute.

Aproape toti ne construim o lume a fanteziei, un fel de regat al experientei care se ascunde intre lumea aceasta, in care traim, si momentele de dincolo de realitate, din timpul viselor noastre din noapte si de aceea este bine sa devenim constienti de lumea fantasmelor noastre, sa o cunoastem pentru a o stapani.

Multi oameni au fantasme mai mult sau mai putin sofisticate, mai mult sau mai putin constiente. Dar intre dorinta de a trai o situatie si realizarea sa, se ascunde o fascinanta lume. Ele sunt scenariile micilor noastre "nebunii" ale dorintelor noastre ascunse, partea cea mai indrazneata a ceea ce suntem noi.  

"Fantezia reprezinta a o harta a dorintei, a puterii, a eliberarii si a lucrurilor obscure; calea de navigare pe care o inventam pentru a ne strecura printre recifurile anxietatii, ale sentimentului de vina si ale inhibitiei.

Este un rezultat al activitatii constientului, cauzat insa de presiunile inconstientului. Fascinatia nu provine din bizareria fantasmelor noastre, ci din concretetea lor; fiecare dintre ele ne ofera a imagine coerenta si consistenta a personalitatii — a inconstientului — persoanei care a inventat-o, chiar daca individul respectiv o considera doar o toana de moment" sustine Nancy Friday autoarea cartii "My Secret Garden" (1973), carte in care prezinta fanteziile sexuale ale femeilor. Milioane de femei se regasesc ideologic in acest bestseller de referinta a literaturii feministe – o forta eliberatoare care adauga o noua dimnesiune fanteziilor si vietii sexuale ale femeilor.

Situate intre normal si patologic, fantasmele pot functiona ca un medicament, atunci cand sunt bine dozate.

Forum Mayra: "Fanteziile barbatilor".feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou