Sex intamplator versus relatii serioase

Tips and tricks

Sex intamplator versus relatii serioase

Sexul la intamplare poate insemna un orgasm zguduitor si o seara de care-ti vei aminti o vreme, dar nu-ti poate oferi satisfactiile unei relatii intime cu un om care chiar iti este drag.

Sex, aventura si relatie

Se crede ca tinerii care au relatii sexuale de ocazie, fara un partener cu care sa aiba o relatie serioasa, pot sa intampine diverse probleme emotionale, care sa-i afecteze pe termen lung. Potrivit unor cercetatori americani, aceasta ipoteza este una gresita, intre cele doua categorii neexistand nicio diferenta in ceea ce priveste dilemele… sentimentale.

Cercetatorii de la Universitatea din Minnesota au intervievat 737 de femei si 574 de barbati, cu o varsta medie de 20,5 ani, analizand felul in care aceste persoane privesc relatiile sexuale. Rezultatele studiului arata ca 55% dintre tinerii cu o viata sexuala activa prefera sa fie intr-o relatie, 25% prefera o relatie serioasa, logodna sau casatorie, 12% prefera o persoana apropiata, cu care sa nu fie intr-o relatie amoroasa, 8% prefera partidele de ocazie.

relatie sau aventura

Cercetatorii au descoperit ca barbatii sunt mai inclinati catre partidele de sex de ocazie decat femeile. Rezultatele mai arata ca nu exista diferente psihologice intre persoanele care practica sexul de ocazie si cele care sunt angajate intr-o relatie serioasa cu un partener.

Rezultatele studiului indica faptul ca aventurile de o noapte, practicate in special de tineri, nu cauzeaza dileme sentimentale intr-o masura mai mare decat angajarea intr-o relatie cu un partener stabil.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou