Scoala de sex

Tips and tricks

Scoala de sex

Un amic sexolog are o teorie interesantă: se pare că tot universul este energie sexuală. Iar dacă un meteorit cade este pentru că acolo explodează energii sexuale. Dacă e aşa important, atunci de ce şcoli de sex în care profesori draguţi să predea zi de zi sexul oral, masturbarea sau poziţia “stea de mare”?

OK, mai e până atunci, dar Tracey Cox, guru internaţional al sexului, a scris o listă cu cele 10 reguli de aur ale extazului. Până la şcoală hai să învăţăm împreună lecţia lui Tracy! Ca să cunoaştem adevăratul extaz.

1. Pofta vine făcând.

Problemele sexuale sunt legate de cele mai multe ori de timp. Fă în aşa fel încât să ai timp pentru două partide de sex săptămânal. Nu conteayă daca timpul rezervat celor două partide este de 10 minute. Important este că aţi fost conectaţi sexual de două ori pe săptămână. Ideal ar fi de 3 ori. Nu e mult, nu? Cu cât faceţi mai mult sex, cu atât conexiunea chimică dintre celulele creierului este mai rapidă.

2. Cumpără un vibrator

La început, vibratoarele reprezentau un dispozitiv de masaj inventat de câţiva chimişti pentru durerile generale. Se pare că nu e decât un pas de la durere la plăcere. Nu trebuie să aibă neapărat aspect falic şi nu trebuie musai să-l introduci în vagin. Noile versiuni, concepute de femei (Ann Summers este una dintre ele), sunt mici, silenţioase, cu diferite viteze pentru a se potrivi unor momente şi dispoziţii diferite. Vibratorul numărul 1 în lume este "The Rampant Rabbit", devenit faimos prin apariţia lui ca invitat în "Totul despre sex". Are o tijă umplută cu bile care se roteşte şi un dispozitiv de masare a clitorisului în formă de urechi de iepuraş.

3. Alege chimia

Dacă există suficientă atracţie între voi, atunci totul începe să se potrivească de la sine. Hainele se scot singure parcă şi nici unul dintre voi nu e stânjenit de grăsimea în plus sau de lenjeria trăznită. Dacă partenerul tău este unul cu care nu ar trebui sub nici o formă să se întâmple ceva, atunci chimia dintre voi va creşte vertiginos. Sexul va fi paroxistic.

4. Râdeţi de spre sex

Sexul este însoţit de mirosuri, de zgomote sau de transpiraţie. Are urcuşuri şi coborâşuri. Dacă nu ai făcut niciodată în pat ceva de care să-ţi fie ruşine, atunci poţi să iei premiul celei mai plictisitoare amante. Orice s-ar întâmpla, dacă gândeşti "Ce-mi pasă!" înseamnă că ai atitudinea potrivită.

5. Separă sexul de dragoste

Nu vreau să te dezamăgesc, dar sexul nu are nicio treabă cu dragostea. Iubirea este, într-adevăr, una dintre cele mai minunate trăiri din viaţa unui om. Dar dacă vă potriviţi la pat nu înseamnă neapărat că şi inimile voastre sună la unison. Fă sex sigur din toate punctele de vedere: cu prezervativ şi nu-ţi deschide inima la prima vedere. Nu permite nimănui să te trateze rău şi alege-ţi parteneri care au încredere în ei, care se simt bine în pielea lor.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou