Nu va injositi nuditatea!

Tips and tricks

Nu va injositi nuditatea!

A fi gol in fata oglinzii nu este un fapt banal. Este pusa in joc imaginea noastra si maniera de a trai alaturi de celalalt. Placerea sau jena pe care o simtim in fata oglinzii ne dovedeste cat de mult ne cunoastem propria persoana. Trupul este o antologie de semnale sexuale, asadar trebuie sa-l folosim cu grija.

Nuditatea nu este o tema nou de meditatie. Ea a fost ilustrata in lucrarile de arta incepand din Antichitate, asadar nu e un subiect “modern”.

Nuditatea si atractia sexuala

Etalarea nuditatii nu este un lucru nou. “Istoria abunda in sani si fese, care se ofera fara multe menajamente privirii publice. Mai ales fese, majoritatea masculine, caci busturile femeilor au fost acoperite pana nu demult.” precizeaza Jean-Claude Kaufmann in “Trupuri de femei, priviri de barbati. Sociologia sanilor goi”.

Daca vederea unei femei goale declanseaza dorinta masculina, acest lucru se datoreaza faptului ca “natura, desenand pe trupul femeii un maximum de semnale, si-a desavarsit marea arta”, sustine psihologul Gerard Leleu, in “Cum sa fim fericiti in cuplu”.

nuditatea
Sanii reprezinta o capodopera a atractiei. Barbatii ii doresc si tanjesc dupa atingerea lor suava, bebelusii ii cauta cu nesat si se cuibaresc la adapostul lor. Provocatori, hranitori, mici sau somptuosi, fermi sau abandonati, ei ne insotesc in fiecare etapa a vietii noastre, reflectand cu fidelitate aventurile sentimentale si afective, atat bucuriile, cat si durerile.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou