Magica nuditate

Tips and tricks

Magica nuditate

Barbatul simte o adevarata betie fata de nuditatea femeii. Astfel, arta feminina a dezbracarii in fata lui este veche de cand lumea. Poate fi practicata in public (striptease-ul) dar numai in intimitate, cand femeia iubita indrazneste sa se dezbrace cu ostentatie pentru ochii frumosi ai partenerului sau, evenimentul atinge apogeul.

Fericirea si generozitatea barbatului nu isi afla egalul decat in indrazneala si generozitatea femeii. De aceea nuditatea amantilor nu a fost banalizata.

In toate civilizatiile, corpul gol al femeii are o putere magica care il "farmeca" pe barbat. aceasta magie este de sorginte estetica si sacra. Magia estetica este legata de rotund, care este forma perfecta, cea care ii inspira pe artisti inca din zorii umanitatii. Cat despre puterea sacra a nudului, acest lucru inspira respect barbatului si il aduce la un nivel de constiinta elevat. Cea mai mare parte dintre primitivi acordau trupului femeii efecte speciale. Instinctiv, percepem ca aceasta nuditate are de-a face cu metafizica si transcendenta. Privita din acest unghi, dorinta barbatului de a contempla femeia dobandeste o alta dimensiune, aducand o mai mare fericire.

Predominanta vederii la barbat are si alte consecinte de-a lungul relatiei sexuale, barbatul vrea sa o priveasca pe femeie, mai ales cand aceasta atinge extazul orgasmului. "Vederea femeii in timpul orgasmului il transporta pe barbat. Trebuie spus ca frumusetea speciala care apare pe fata femeii in extaz il bulverseaza, il ravaseste. Fata este diafana, luminoasa, ochii deschisi asupra cine stie carei lumini care are ceva din universal si eternitate. Da, aceasta privire il impresioneaza pe barbat", sustine Gerard Leleu in "Barbatul de azi explicat femeilor". 

Barbatul este fascinat de tot ceea ce pune in valoare formele feminine, tot ceea ce o imbraca sau o invaluie.

Femeile, desi sensibile la forma exterioara a barbatului, tin si la calitatile profunde.

Potrivit unui studiu international pe tema nudului prin ochii barbatilor si al femeilor, creierul reprezentantilor celor doua sexe reactioneaza diferit la acest stimul.

Nudul este, practic, sinonimul sexului. Insa, asta se intampla mai ales in cazul reprezentantilor sexului tare, pentru care un trup frumos de femeie este printre cele mai importante criterii de alegere a partenerului. Un studiu austriac demonstreaza ca femeile isi lasa descoperite unele zone ale corpului in momentele speciale. Studiul a fost efectuat de etologul Karl Grammer in colaborare cu Bettina Fischmann si John Dittami, care au demonstrat ca, cu cat momentul ovulatiei este mai aproape, femeile au tendinta sa isi descopere unele parti ale corpului sau sa le lase "la vedere".

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou