Lasati-va purtate de val!

Tips and tricks

Lasati-va purtate de val!

Conceptul de feminitate, asa cum este formulat in diverse culturi, creeaza adevarate bariere in exprimare pentru acele femei care sunt “salbatice” din punct de vedere sexual. Desi ideile de acest gen s-au modificat radical in ultimii ani, vechile conceptii persista si astazi, iar schimbarea vechiului si asimilarea noului presupune timp.

Pana nu demult, cliseul feminitatii acceptat de societate era portretul victorian care reprezinta o femeie amabila, placuta, curata, corecta si rezervata. In trecut, societatea se astepta ca femeia sa aiba un orgasm dulce, linistiti si discret, in timp ce sta nemiscata si fara s atranspire. Orgasmele la nivelul punctului G si ejacularea feminina sunt, prin natura lor, salbatice si au o puternica incarcatura emotionala. Ele pot fi resimtite ca puternice, explozive, tumultuoase, pasionale, imense, haotice, complicate si bizare.

Conform  standardelor americane, ejacularea feminina este un fenomen dezlantuit. El este perceput ca fiind prea incarcat emotional, prea neobisnuit, prea socant si prea semanator "comportamentului rau" care, tocmai de aceea, se cuvine a fi respins. Dar, dupa cum afirma Clarissa Pinkola Estes, autoarea cartii "Femei care alearga cu lupii", latura salbatica, dezlantuita a femeii este si salasul adevaratului eu sufletesc.

Daca, pana in prezent, nu ai permis erotismului salbatic sa se manifeste inca, probabil ca, vei fi surprinsa si te vei intreba: "Sunt oare atat de salbatica in forul meu interior?". Raspunsul, este fara echivoc, DA!

Exprima-te si da frau liber sentimentelor! Nu te teme sa te lasi luata de val. In interior sunt inchise dorinte arzatoare, dor, nostalgie sau pofta, care asteapta sa fie eliberate.

In esenta, sexualitatea este o forma de exprimare personala, motiv pentru care unele dintre textele antice facand referire la ea o numesc forma de arta. La femeie, potentialul de exprimare a erotismului este localizat in punctul G trezit la viata si activat. Punctul G a fost descoperit in jurul anului 1840 de catre ginecologul neamt Ernst Grafenberg. Abia in anii '80 ai secolului nostru s-a inceput sa se vorbeasca intens despre acesta.

Se stie ca barbatii in 99.9% din cazuri au orgasm in timpul actului sexual, in timp ce femeile nu beneficiaza de orgasm in acelasi procent in timpul unei partide de sex.

Cu fiecare abordare, sexualitatea poate deveni o experienta noua daca va veti sprijini pe emotii si pe exprimarea lor, facandu-va din acestea temelia. Indiferent ce revelatii veti avea sau ce descoperiri veti face, fie in plan afectiv, fizic, mental sau spiritual, lasati-le sa se manifeste si fiti receptive! Intampinati cu bucurie mesajele pe care vi le transmite propria voastra sexualitate, sau pur si simplu, bucurati-va de placerea pe care v-o procura!

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou