Fetis erotic – piele, latex si cauciuc

Tips and tricks

Fetis erotic – piele, latex si cauciuc

Fetisismul erotic reprezinta fixatia asupra unui obiect, parti a corpului sau a unei situatii fara de care nu se poate obtine satisfactie sexuala.
Un fetis este un lucru, un obiect cu o putere speciala pentru o anumita persoana.

In unele triburi primitive, fetisul era considerat un obiect cu puteri supranaturale si era venerat asemenea unui zeu. Intr-o societate moderna insa, fetisul inseamna ceva complet diferit, din moment ce desemneaza un obiect care provoaca dorinta sexuala.

Potrivit mai multor sexologi si psihologi, baza dezvoltarii fetisurilor se formeaza in copilarie. Momentele cheie pot fi atunci cand stai in bratele tatalui si te joci “de-a calaritul” sau cand te joci pe podea si observi picioarele adultilor care stau la masa. Faptele pentru care ai fost certata in copilarie pot fi de o importanta majora, de asemenea. Acestea, plus alti factori fac o legatura mentala intre obiect si libido. Mirosul, simtul tactil si asociatiile pe care le faci sunt si ele importante.

Cele mai comune tipuri de fetisuri se manifesta fata de:

1. Anumite materiale: matase, latex, cauciuc

2. Obiecte vestimentare: lenjerie intima, pantofi, uniforme

3. Parti ale corpului: degete, sani, gat, par, manichiura

4. Obiecte cu tenta sexuala: catuse, funie, lanturi, tinte, bici, tigari

5. Obiecte fara tenta sexuala: jucarii de plus, paleta de tenis si oricare alte obiecte aparent inofensive.

Expertii explica faptul ca, spre exemplu, in Marea Britanie sunt multe persoane ce au fetisuri legate de piele, latex si cauciuc. Asta din cauza ca ei poarta cizme fabricate din aceste materiale mai frecvent in copilarie din cauza ploilor caracteristice zonei. Dar asta nu este nici singura si nici neaparat cea mai buna explicatie. Acest fetis are la baza mirosul si senzatia materialului asupra pielii. Spre exemplu, relatiile sexuale intr-o masina cu scaune imbracate in piele pot duce la dezvoltarea acestui fetis.

Astfel, conexiunea dintre mirosul materialului si dorinta sexuala este stabilita. Alte tipuri de fetisuri pentru piele pot fi cele pentru adidasii din cauciuc, manusi sau jachete din piele. Acestea pot trezi dorinta sexuala.

Sensul simbolic al purtarii hainelor din latex este, de fapt, purtarea unui prezervativ. Daca ti se pare ca asta e ciudat, inseamna ca nu ai auzit de fetisul prinderii corpului intr-o capcana.

Barbatii, in special, iubesc aceste materiale. Poate nu chiar atingerea lor, cat caracterul mai degraba pornografic pe care il confera unei experiente sexuale in care partenera este imbracata in piele, cauciuc… Chiar daca majoritatea barbatilor vor relatii de durata cu “fete cuminti”, multi vor avea mereu o fixatie cu imaginea de “fata rea”.

Pentru cei care au un astfel de fetis sex shopurile ofera: slipi si boxeri din latex, strap-on latex cu dildo, spray pentru latex si cauciuc, vibratoarele latex, bilele de cauciuc, rochiile din latex…feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou