Exista atractie sexuala instantanee?

Tips and tricks

Exista atractie sexuala instantanee?

Atractia sexuala este, de multe ori, instantanee. De aceea pare involuntara si, prin urmare, este pusa adesea pe seama unor factori supranaturali cum ar “norocul” sau “destinul”. Mitologia ar fi vrut sa ne faca sa credem ca atractia este hotarata de zei si ca ne loveste din senin, luand forma sagetilor fatale ale lui Cupidon.

Cand si cum apare atractia sexuala?

Chiar si in zilele noastre se mai crede ca atractia sexuala este ceva irational, care ne depaseste puterea de influenta si de control.

Oamenii de stiinta spun ca atractivitatea unei persoane indica si calitatea genelor sale. In general, ii gasim frumosi pe oamenii cu trasaturi simetrice. “Ochiul prefera simetria sau figurile caracterizate de regularitate”, scria Charles Darwin.

Oamenii se nasc, de regula, cu trasaturi simetrice. In cazul unor mutatii, al subnutritiei sau al endogamiei din cadrul unei familii, apare lipsa de simetrie, uneori nu de la inceput, ci de-a lungul vietii, aceasta semnaland anumite nereguli. Cu cat pastram mai mult aceasta simetrie, cu atat suntem mai sanatosi si mai atractivi in ochii persoanelor de sex opus.

atractie sexuala

Spre deosebire de caucazieni, care prefera blondele, aceasta culoare exprimand, in ochii barbatului, disponibilitatea, in cultura africana, femeile masive sunt considerate extrem de atractive, acesta fiind si un semn al rezistentei lor.

Factorii care pot declansa potentialul erotic latent sunt: privirea, timbrul vocii, mirosul, imaginea de ansamblu a trupului, anumite forme ale corpului unei persoane, mersul, felul de a se imbraca, forma gurii, nasul, barbia, picioarele etc. Toti acesti stimuli erogeni trezesc sau corespund cu un “ideal erotic” individual, pe care o persoana crede ca “l-a descoperit” in cazul contactului sau intalnirii cu o alta persoana, intr-o maniera brusca si puternica.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou