Dar altii cat de des o fac?

Tips and tricks

Dar altii cat de des o fac?

Nu e genul de subiect cu care sa faci conversatie la o cina simandicoasa, dar e genul de intrebare care sigur ne apare in minte din cand in cand… Culmea e ca nici cel mai vanos vin nu face limbile sa se dezlege sigur in legatura cu aceasta tema. Cat de sinceri sunt oamenii cand vorbesc despre viata lor sexuala? Sau cand raspund la un sondaj?

Se pare ca oamenii fac sex, in medie, de 96 de ori pe an, ceea ce inseamna de aproximativ doua ori pe saptamana. E interesant ca barbatii sustin ca fac sex mult mai des decat femeile, media lor fiind de 103 partide de sex pe an, in comparatie cu 88 la femei.

Grupa de varsta cea mai activa este 25-34 ani, in cadrul careia frecventa actelor sexuale este de 113 pe an.

Acestea sunt cateva dintre datele relevate de ultimul mare sondaj mondial pe tema sexualitatii, realizat de Durex.

Sondajul a cules date din toate regiunile geografice importante ale globului si si-a propus sa ofere o perspectiva globala asupra atitudinilor si comportamentului sexual in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 16 si 55 de ani.

Mai mult de jumatate din respondenti (57%) sustin ca fac sex o data pe saptamana, in timp ce 4% ca o fac zilnic!

Cuplurile cele mai active sexual sunt cele care traiesc impreuna (146 de partide pe an), in opozitie cu cuplurile casatorite care au declarat o medie de 98 de acte sexuale pe an. Persoanele singure sunt de departe cele mai putin active sexual, cu o medie de 49 de contacte sexuale pe an.

Cei din categoria de varsta 25-34 de ani sunt mult mai activi sexual decat cei de 16-20 de ani (113 resprectiv 89 contacte sexuale).

Varsta medie de pierdere a virginitatii s-a dovedit a fi clasicul majorat (18 ani).

Media partenerilor sexuali este destul de ridicata la nivel global, in ciuda campaniilor anti-SIDA si a accentului pus pe educatia sexuala: 8,2.

Putem miza pe toate aceste date doar pornind de la premisa ca cei intervievati au raspuns sincer in legatura cu viata lor sexuala.

Tu ai face-o? Te invitam pe forum sa dezbatem in continuare acest subiect.  feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou