Barbatii si lenjeria intima

Tips and tricks

Barbatii si lenjeria intima

Se pare ca, barbatii isi cumpara singuri lenjerie intima numai atunci cand spera sa gaseasca o potentiala partenera, cu care sa aiba o relatie sentimentala.

Un sondaj realizat de retailerul britanic Debenhams, a aratat ca barbatii lasa in mod normal sarcina achizitiei lenjeriei intime in seama mamelor lor, pana la varsta de 19 ani, adica cu sase ani mai mult decat femeile, care incep sa isi cumpere propria lenjerie in jurul varstei de 13 ani.

 

"Goana" dupa lenjerie in functie de varsta

In jurul varstei de 19-23 de ani, barbatii tind sa isi cumpere singuri lenjerie, pana la 31 de perechi pe an, convinsi fiind ca purtatul unei perechi noi de lenjerie este un lucru esential intr-o relatie sentimentala.

Barbatii de 23 – 33 de ani isi cumpara din ce in ce mai putine piese de lenjerie intima, deoarece majoritatea sunt deja in relatii stabile si lasa aceasta sarcina in seama partenerelor, in cazul in care nu continua sa umble dupa alte femei.

Studiul a mai aratat ca achizitionarea de lenjerie intima se intensifica din nou cand acestia au varste de 38 – 40 de ani, cand unii reprezentanti ai sexului masculin trec prin despartiri si sunt din nou in cautare de partenere.

Aceasta "noua goana dupa lenjerie" scade din nou in intensitate si tinde spre zero in jurul varstei de 44 de ani, cand ei sunt din nou in relatii stabile.

 

Tipuri de lenjerie intima

Sunt 3 tipuri de lenjerie intima pentru barbati: chiloti tip slip, chilotii normali si boxerii.

Primul tip este cel mai sumar si ales pana recent de majoritatea barbatilor (pana de curand cand boxerii au inceput sa castige teren). Principalul avantaj al acestora este ca sustin cel mai bine organele genitale. Chilotii normali sunt o combinatie intre cei slip si boxeri. Boxerii sunt de departe cei mai cu stil. Castiga din ce in ce mai mult teren. Dezavantajul este ca nu sustin foarte bine organele genitale.

 

Ponturi:

  • Bumbacul este cel mai bun material deoarece zona genitala este una dintre zonele care transpira cel mai greu, e necesar sa porti lenjerie dintr-un material care “respira”. Orice este peste 95% bumbac este bun.
  • Patratelele si carourile au proprietatea de a face zona care o acopera sa para mai mare decat este in realitate.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou