5 vise erotice masculine

Tips and tricks

5 vise erotice masculine

Visul este ceva intim, personal, o latura care trebuie cunoscuta si descifrata de fiecare in parte. Tematica viselor reflecta elemente ale reprezentarilor vizuale, auditive si emotionale desfasurate in perioadele apropiate sau indepartate ale activitatii noastre. Visele reflecta personalitatea, diversitatea formelor de activitate ale celor care viseaza, asigurandu-le o mare varietate de interpretari.

Se pare ca, in comparatie cu femeile, barbatii au mult mai multe vise erotice sau vise care contin simboluri legate de erotism. Nu de putine ori se intampla ca domnii sa viseze ca fac dragoste in public sau ca se afla in pat cu un personaj necunoscut.

In cartea ei, “Dream Power”, Cynthia Richmond enumera urmatoarele vise erotice ca aparand cel mai frecvent in somnul barbatilor:

1. Tu, avand cel mai grozav orgasm

Interesant… se pare ca tipii tind sa viseze mai mult la placerea ta decat la a lor. Atunci cand tu esti protagonista fanteziilor lui inseamna ca se simte foarte legat de tine.

2. Fosta reapare in peisaj

Asta inseamna, de obicei, ca tanjeste dupa o anumita parte a acelei relatii, nu ca vrea sa fie din nou cu acea fosta iubita. De exemplu, poate ieseau foarte mult in oras, iar voi doi ati cam lenevit pe canapea in ultima vreme…

3. Sex cu o “vampirita”

Barbatii au deseori fantezii cu figuri ireale, cum ar fi vampirii, sirenele sau extraterestrii. Acestea simbolizeaza libertatea, ruperea barierelor realitatii, asa ca ii vor aparea in vis atunci cand va simti nevoia sa evadeze din presiunile cotidiene.

4. Se autosatisface

Faptul ca un barbat viseaza ca se masturbeaza inseamna exact ceea ce banuiesti si tu: se confrunta in viata reala cu anumite frustrari sexuale si are nevoie de orgasm ca sa elibereze tensiunea.

5. Vise erotice controversate

Atunci cand, de exemplu, un barbat viseaza ca face sex cu un alt barbat, cu un copil sau un animal interpretarea este una simbolistica.

Sexul cu o persoana controversata simbolizeaza dorinta barbatului de a-si sustrage anumite calitati ale acelei persoane, chit ca vorbim de robustetea unui animal sau de seninatatea cu care privesc copiii problemele.

Cu adevarat deranjant pentru sexul opus este visul in care mai apare un alt barbat. Aceasta aparitie semnifica, potrivit psihologilor, dorinta barbatului de a avea o iubita cu calitati mai masculine: sa initieze sexul sau sa fie dispusa sa incerce orice in pat. Calitatile pot fi insa si de alta natura. Poate ca isi doreste o iubita mai dinamica sau mai pragmatica.

Visele erotice sunt normale. Insa cand ajungem sa traim doar in vis, pot aparea probleme. Iar acest lucru se intampla pentru ca exacerbarea viselor erotice in raport cu o existenta lipsita de erotism, dar dorita in mod explicit, poate duce la frustrare si la nasterea unor comportamente sociale agresive.

Impulsurile sexuale pot fi controlate in mod constient, prin gasirea unor preocupari care sa scoata la iveala tensiunea sexuala acumulata (sport, dans…), insa cu asumare din interior.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou