5 modalitati prin care puteti diminua diferenta de apetit sexual

Tips and tricks

5 modalitati prin care puteti diminua diferenta de apetit sexual

Este un lucru foarte cunoscut ca pentru femei este mult mai importanta apropierea pe care sexul o implica, si nu actul fizic in sine, in timp ce pentru barbati prioritara este satisfactia fizica si apoi, daca este cazul, se mai gandesc si la incarcatura emotionala.

Apetitul sexual al femeilor este deci influentat de o serie de factori, printre care: afectiunea fata de partener, educatie, influente sociale si culturale.

Apetitul sexual masculin este provocat si intretinut de formele corpului feminin, mirosul specific, vocea, fizionomia, vestimentatia si cosmetica, parul…

Diminuarea in diferite grade a apetitului sexual la barbat este legata si de conflictele cu partenera, raceala si repulsia exercitate de aceasta, dezinteresul pentru activitatea sexuala, lipsa de tandrete.

1. Un aspect foarte important este comunicarea, intelegerea

E necesar ca fiecare dintre cei doi sa se simta confortabil in cuplu. O buna comunicare rezolva foarte multe aspecte nedorite. Putem pune intrebari directe sau indirecte in functie de personalitatea partenerului. Daca este deschis si dezinhibat – “cum preferi?”, iar daca este mai timid, mai neincrezator in abilitatile sale erotice, intrebari indirecte “am vazut un documentar in care spuneau ca pozitia X are efecte magice…

2. Este necesar suportul si deschiderea celuilalt pentru rezolvarea oricarei probleme

In aceasta privinta, cei doi pot recurge la mici ajutoare exterioare : vizionarea de materiale cu continut erotic educative/recreative, propunerea de jocuri cu tenta sexuala, incurajarea dialogului in timpul ori dupa actul amoros (e bine, ce-ti place, ce ti-ai dori, ce nu am mai facut de mult si ti-ar placea) ori pur si simplu descoperi singur descifrand limbajul trupului, in cazul unui partener mai inhibat, ce ai putea face pentru a-i produce mai multa placere. Este important de asemenea, felul cum este adresata o cerinta: fara reprosuri, fara acuze, formulata in nume propriu: “mi-ar placea… nu stiu cum ar fi daca… ce ai zice sa…”.

3. Pastrarea misterului trecutului personal

Dezvaluirea despre sine atat cat este necesar si constructiv pentru relatie, pastrarea unui spatiu personal unde te poti reincarca, timp petrecut doar cu noi insine pentru obiceiuri personale (bai cu spuma, citit, fitness, intalniri cu prieteni dragi) – in masura in care exista reciprocitate si celalalt nu este deranjat de micile noastre tabieturi.

4. Spontaneitate (hai sa luam pranzul la mare/munte, hai sa facem baie impreuna, astazi vreau sa-ti fac masaj…)

Obisnuinta este considerata moartea pasiunii. Exersam constant pentru a nu ne pierdem calitatile de seducator, de a ne face permanent dorit, de a fi mereu atent la aspectul personal, indiferent de provocarile vietii. Sa traim bucuria, placerea de a fi impreuna cu celalalt.

5. Sa ne reamintim permanent ca…

Este aceeasi persoana de la inceput cand era mult-dorita, mult-visata, sa ne reamintim calitatile pe care le-am apreciat atunci cand nu intervenise spiritul critic, sa pastram un echilibru intre judecarea cu sufletul si cu mintea, iar aceasta ne va scuti de multe neplaceri pe viitor.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou