Stiinta din spatele gustului si mirosului

Sexperiente

Stiinta din spatele gustului si mirosului

Dragi cititoare, discutam aici despre o multime de probleme personale. Dar uite una pe care nu am atins-o de o vreme. Vorbesc despre gusturile si mirosurile genitale. Va strambati putin? Si eu.

Am apelat la Dr. Barbara Bartlik pentru niste detalii despre acest subiect sensibil. Dr. Bartlik este psihiatru si terapeut de sex din Manhattan. Ea are doctoratul in psihiatrie si are licenta de practica din partea Comisiei Americane de Sexologi. Este fosta presedinta a  Asociatiei Medicale pentru Femei din New York si a predat medicina studentilor de la Facultatea de Medicina  Weill Cornell pentru mai mult de 15 ani. Dr. Bartlik a contribuit recent la crearea BOP, un supliment natural care pretinde sa imbunatateasca mirosul si gustul.


Smitten: De ce avem gustul si mirosul pe care le avem?
Dr. Bartlik: Tot ce mananci are potential de a influenta pozitiv sau negativ felul in care secretiile corporale, inclusiv fluidele sexuale, miros sau au gust. Alcoolul, usturoiul, asparagusul, carnea rosie, lactatele si broccoli sunt cateva din produsele alimentare care au tendinta sa cauzeze mirosuri neplacute, in timp ce citricele cum ar fi ananasul pot imbunatati (indulci) felul in care mirosim si avem gust.
Produsele alimentare pe care le consumam sunt digerate de corp si transportate prin fluxul sangvin la diverse glande si tesuturi, inclusiv la glandele sudoripare, prostata si vezicula seminala (unde se produce lichidul seminal) si glandele Skene si peretele vaginal (unde este produs lubrifiantul vaginal). Mirosul si gustul moleculelor din alimentele pe care le ingeram pot fi eliberate prin secretiile produse de aceste glande si tesuturi, rezultand intr-o diferenta observabila in mirosul si gustul corpului nostru.
Modificarea alimentatiei poate sa imbunatateasca mirosul si gustul secretiilor noastre, dar cel mai probabil ar trebui sa renunti la cateva din alimentele tale preferate cum ar fi usturoiul sau carnea rosie si sa ingerezi o multime de alimente care poate te vor ajuta sa ai un gust si miros mai bun, ca ananasul si vanilia, in scopul de a vedea un rezultat pozitiv.


Smitten: Cum difera mirosurile barbatilor de cele ale femeilor?
Dr. Bartlik: Transpiratia barbatilor contine un acid gras care, atunci cand este expus la bacterii, produce un miros neplacut, oarecum branzos. Femeile nu produc acelasi acid gras, si transpiratia lor este bogata intr-un compus de sulf care atunci cand este expus la bacterii, se transforma intr-o substanta care poate sa miroasa ca ceapa. Mirosul pe care unele femei il au in regiunea genitala apare de la bacteriile din vagin, care degaja amine cu miros de peste. Mirosurile provenite de la organele genitale sunt amplificate de prezenta parului pubian, care capteaza aceste arome.


Smitten: Care este povestea din spatele produselor BOP?
Dr. Bartlik: Produsele BOP au fost create pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor persoanelor de a se simti mai dorite, confortabile si increzatoare in timpul celor mai intime momente. Am observat ca mirosul si gustul au un impact enorm asupra placerii celor mai intime actiuni sexuale – sexul oral. Aceasta informatie a dus Lifestyle Nutrition la inventarea  BOP pentru el si BOP pentru ea. Cercetatorii Lifestyle Nutrition au studiat riguros stiinta din jurul influentei alimentelor pe care le ingeram asupra mirosului si gustului fluidelor si secretiilor sexuale.
Bop este produs din ingrediente cum sunt banana, ananasul, vanilia, scortisoara si ghimbirul care sunt livrate printr-o matrice lipidica realizata unic din ulei de seminte de in, ulei de seminte de sofran si ulei de seminte de susan. Acest sistem de livrare permite o absorbtie mai usoara in corp. Cand au fost luate asa cum au fost prescrise, BOP au aratat semnificativ imbunatatirea gustului si mirosului secretiilor sexuale atat la barbati, cat si la femei.

 



feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou