Sexul in literatura!

Sexperiente

Sexul in literatura!

Sexul a patruns in toate aspectele vietii publice, de la panourile gigantice cu supermodele aproape goale, pana la definitia ingaduitoare data de Bill Clinton sexului si la sarutul de maxima audienta dintre Madonna si Britney Spears. Multe tabuuri au fost distruse, iar altele de abia sunt in formare. “Sexul vinde” a devenit un cliseu.

Da! Sexul vinde! Fie ca vorbim despre filme, reclame sau reviste. Daca facem o analiza a vanzarilor vom observa ca sexul creste notorietatea/audienta/tirajul. Termenul “erotism” este de cele mai multe ori folosit pentru a se referi la acele imagini soft reprezentand sexul sau, in special, la povesti legate de sex.

Daca barbatii cauta stimulente sexuale reprezentand imagini, femeile prefera sa citeasca despre dragoste, romantism si sex!

Iata cateva recomandari:

1

Dependente de sex sau amante de Paula Izquierdo

Elisabeta I a Marii Britanii, Erzsebet Bathory, Ecaterina cea Mare, Pauline Bonaparte, George Sand, Lola Montes, Contesa de Castiglione, Sarah Bernhardt, Colette, Natalie Barney, Mata Hari, Isadora Duncan, Alma Mahler, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Anais Nin, Joan Crawford, Josephine Baker, Edith Piaf sau Janis Joplin, femei care au trait pentru si prin PLACERE.

Sexualitatea a fost fundamentala in vietile lor. Aveau o personalitate puternica pe care si-au impus-o in fata uzantelor si a codului vremii. Nu au pretins altceva decat sa fie ele insele. Paula Izquierdo patrunde in aspectele vietii lor sexuale, in cotloanele si hatisurile existentei genului feminin. O carte-marturie despre obiceiurile si indeletnicirile unor femei indraznete, hotarate si inteligente care si-au urmat propriul drum: fara complexe, fara pudoare.

 Tag-uri: ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou