Hipersexualitatea

Sexperiente

Hipersexualitatea

Hipersexualitatea este o disfunctie sexuala, caracterizata prin instinct sexual sporit. Aceasta poate fi masculina sau feminina predominant somatica (la pubertate) sau neuropsihica (la adulti).

  

  

La barbati

Unii barbati sunt capabili de performante sexuale pe perioade lungi din viata lor. Hipererotismul psihic compulsiv este prezent la cei care au preocupari obsesive sexuale si la cei care traiesc in promiscuitate sexuala.

In cadrul promiscuitatii compulsive cronice, sexologii disting doua tipuri: donjuanismul si casanova.

Donjuanismul

Donjuanismul este seducatorul de cariera care alearga, seduce si poseda femeile, dar este incapabil sa se ataseze de vreuna dintre ele. Deseori in acest comportament el nu simte satisfactie, ci mai mult o vanitate si indeosebi vrea sa-si alunge indoieleile asupra propriei virilitati.

Donjuanul este un vanator de femei, narcisist, anxios si agresiv. Hipererotismul compulsiv, obsesiv releva o tulburare psihica si in unele cazuri se poate manifesta sub forma de anxietate sau excitatie psihomotorie mergand pana la masturbatie, exibitionism sau violenta sexuala, care nu ofera satisfactie sexuala individului.

Tipul opus "donjuanului" sau"casanova"

Acesta este preferatul mai multor femei. El pare sa fie stimulat mai mult de o necesitate urgenta sexuala inconstienta, de a se razbuna pe fiecare femeie, de care il leaga o anumita ranire a amorului propriu pe care a resimtit-o candva.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou