Femeia care joaca rolul barbatului

Sexperiente

Femeia care joaca rolul barbatului

Kama Sutra ofera sfaturi pentru femeile care se afla in situatii speciale, de exemplu, atunci cand o femeie observa ca iubitul ei este obosit dupa un act sexual prelungit, fara ca ea sa fi reusit sa-si satisfaca dorintele, trebuie sa il lase sa se intinda pe spate si sa ii dea o mana de ajutor, preluandu-i rolul si sa-i ofere ea stimularea sexuala de care are nevoie.

De asemenea, acest lucru poate fi facut pentru a satisface curiozitatea barbatului sau pentru propria curiozitate de a incerca lucruri noi.

David Reuben in “Orice femeie poate!” explica de ce le place barbatilor ca femeile sa-i conduca in plan sexual:

“Daca femeia face prima miscare, nu exista nicio sansa ca vor fi respinsi. In al doilea rand, ideea ca o femeie ii gaseste excitanti este extrem de stimulatoare pentru orice barbat. In al treilea rand, simplul fapt de a fi aproape de o femeie care se simte “atrasa” ii provoaca pe majoritatea barbatilor si le ofera stimularea sexuala necesara.

Combinatia a trei forme diferite de stimulare il face chiar si pe cel mai blajin tip un tigru in dormitor. Tot ceea ce are de facut o femeie este sa-si traduca cunoasterea in actiune si lucrurile vor incepe sa functioneze de la sine.

stimularea sexuala

Adevaratul dusman al fericirii sexuale este monotonia. Asteptarea, anticiparea si surprizele placute adauga un element de supraincarcare a oricarui cuplu. Dar acelasi lucru vechi de fiecare data isi pierde curand puterea de a inlatura cele sase temeri sexuale ale barbatilor.”

Intr-o relatie, fie ea si o aventura de noapte, temperamentul tau conteaza enorm de mult, atat pe plan comportamental cat si pe plan sexual.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou