Single: Tu te-ai intalni cu tine?

Single

Single: Tu te-ai intalni cu tine?

Raspunde sincer, tu te-ai intalni cu tine? Te-ai uita adanc in ochii tai si ti-ai propune o intalnire nocturna? Nu, nu am innebunit, insa numai asa o sa intelegi ce vad ceilalti la tine si care e motivul pentru care esti inca singura. Numai atunci cand vei fi sigura pe propriile tale forte, vei reusi.

Ex-ul tau e mereu aici

Ce s-a terminat, e bun terminat. Daca vrei ca un potential partener sa te gaseasca interesanta, atunci ar fi mai bine sa renunti la vechile legaturi amoroase.

Daca spui "fostul meu" din 5 in 5 minute, atunci noul tau partener va intelege destul de repede ca inca mai esti atrasa de ex, chiar daca lucrurile nu stau asa.

Evita sa faci referiri la fostii parteneri, daca lucrul acesta nu ti-a fost solicitat.

Probleme financiare

Chiar daca nu este un criteriu de sine statator, latura financiara poate fi cauza problemelor tale. Incearca sa faci o schimbare si sa ii arati noului tau partener ca esti o persoana responsabila.

Care sunt planurile tale?

Sunt convinsa ca tu nu ai putea sa te intalnesti cu un barbat care nu stie ce o sa faca in urmatoarele luni sau nu are niciun plan pentru viitorul apropiat!

Insa acest lucru e valabil si pentru tine! Pentru a-i demonstra unui potential partener ca esti o persoana cu care merita sa discute, atunci spune-i care sunt planurile si visele tale.

Ai grija insa, nu vrei sa il incluzi si pe el in planuri chiar de la prima intalnire. Cei 5 copii pe care trebuie sa ii faca cu tine in urmatorii 10 ani pot fi un cosmar pentru el :P !

Ce vrei de la partener

Inainte de a-i cere lui sa se schimbe fii sigura ca tu stii ce iti doresti! O relatie in care nici unul dintre parteneri nu stie exact ce isi doreste este sortita esecului.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou