Tipuri de îndrăgostiţi

In doi

Tipuri de îndrăgostiţi

Întotdeauna, atunci când mă întâlnesc cu prietenele mele ajungem la aceeaşi dilemă: e mai bine singură sau cu el? Polemica este de fiecare dată interesantă, amuzantă, aprinsă şi toate recunoaştem că de-abia aşteptăm să vină o alta întâlnire între fete, ca să ajungem la aceeaşi discuţie.

Chiar dacă ştim răspunsul final… Din păcate, cu el!

Dar de ce suferim, de ce ne plângem, de ce nu-l găsim pe cel perfect, de ce nu avem noroc, înţelepciune, răbdare să-l aşteptăm pe cel care ni se potriveşte ca o mănuşă? Oare o fi adevărat că fiecare sac îşi are petecul? Şi unde îl putem găsi?

Vi se pare cunsoscut, nu? Ei bine, se pare că bărbaţii sunt subiectul de discuţie pentru 80% din femei. Cel puţin, aşa susţine Helen Fisher, un sociolog american care a riscat şi a mers mai departe cu investigaţiile. A studiat comportamentul a 500 de cupluri (pe banii "O Magazine") ca să se lămurească odată pentru totdeauna: "cine de cine are nevoie pentru a fi îndrăgostitul perfect?".

Teoria lui Helen este extrem de interesantă. Premisa ei este că dintotdeauna observatorii comportamentului uman au împărţit în câte 5 categorii personalităţile. Aşa că a încercat să stabilească şi ea 5 feluri de îndrăgostiţi pentru ca apoi să vadă care sunt cele mai potrivite combinaţii.
Iată ce a ieşit:

Negociatorul

Este tipul estrogenic. Nu vă speriaţi, nu este vorba doar despre femei, pentru că estrogeni au şi bărbaţii, deci şi ei se pot încadra în această tipologie.

Negociatorii ştiu instinctiv ce simt şi ce vor ceilalţi. Îi citesc imediat pe cei din faţa lor şi folosesc asta ca pe un avantaj de poziţionare. Sunt introspectivi, analitici cu propriile reacţii, păstrându-şi în acelaşi timp interesul şi pentru ceilalţi.

De aceea sunt, de multe ori, parteneri prietenoşi, diplomaţi, autentici.
Dar orientarea spre autoanaliză îi poate transforma uşor şi în naturi despresive, care ruminează şi îi atrag şi pe cei din jurul tău în aceeaşi stare negativă. Iar obsesia lor pentru relaţii puternice, care să fie puternic bazate pe logică şi similitudini raţionale poate deveni supărătoare.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou