Singuratatea in doi

In doi

Singuratatea in doi

Cea mai frumoasa parte a relatiilor este comunicarea. Schimbul de sentimente care reuseste sa alunge singuratatea individului. Si atunci de ce vrem sa fim singuri chiar si in cuplu?

Incearca sa creezi momente si locuri pentru voi. Invata sa il asculti si propune cateva momente in cursul zile in care puteti vorbi. Nu te amagi cu telefonul! Doua minute de conversatia prin telefon nu sunt egale cu doua minute de discutii fata in fata. Fii atenta la ce iti spune si incearca sa citesti si printre… cuvinte. Insa ai grija sa nu cazi in extrea cealalta, prea multa atentie va dauna la fel de mult relatiei.

De cele mai multe ori singuratatea in doi debuteaza cu mici escapade ale partenerilor iar apoi devine monotonie si frustrare. O vei remarca abia in a doua faza, cand te va deranja absolut totul la cel pe care nu de mult il vedeai ca fiind barbatul perfect. De la felul lui de a se manifesta, la obiceiuri si problemele de intelegere, totul ti se va parea schimbat. Ba chiar vei incepe sa simti, pe propria ta piele, singuratatea. Fraze scurte, timp insuficient pentru voi si multa distanta, asta ar fi pe scurt ceea ce ramaene din povestea de dragoste. Solutia e una singura, despartirea. Daca vei continua o relatie in care simti ca esti singura nu vei face altceva decat sa te amagesti si sa amani inevitabilul.

Cine, eu?

Problematic ar fi daca tu esti cea care a indus singuratea in relatie, iar atunci solutia e in mainile tale. Analizeaza comportamentul tau de acum in raport cu cel de la inceputul legaturii. Cat timp petreceati impreuna, de cate ori va sunati, unde mergeati si mai ales ce te-a atras la el. Fa o lista cu tot ce a disparut din relatia voastra si discuta cu iubitul tau pentru a incerca (impreuna) sa gasiti solutii pentru relatia voastra.

Nu incerca sa gasesti rezolvari singura. Oricare de mult te-ai stradui, nu vei reusi decat sa tensionezi reatia voastra. Incercarea de a salva relatia trebuie sa apartina ambilor parteneri pentru a avea succes.

Insa ai grija, odata intrati in starea de single intr-o relatie cu greu veti reveni la ideea de cuplu. Si, poate, nici nu ar trebui sa reveniti, de vreme ce singuratatea v-a atras.Tag-uri: ,

feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou