Secretul unei familii armonioase

In doi

Secretul unei familii armonioase

Dragoste, respect, incredere si compromis, acestea sunt doar cateva dintre secretele unei familii armonioase. Vor functiona de fiecare data? Nu stim. Si nici tu nu vei sti pana nu vei incerca sa faci lucrurile sa mearga. Totul depinde de tine si numai de tine.

3
Nu este de ajuns sa-i oferi unui copil "tot ce are nevoie" daca acest lucru se traduce prin mancare, hainute si jucarii. Un copil are nevoie de atentie, de comunicare, de intelegere, de sfaturi, de dragoste si de zambete.

Relatia vostra se creaza cuvant cu cuvant de la primul gand pe care i l-ai transmis cand era inca in pantecul tau si pana la ultima silaba pe care i-ai spus-o cand a plecat mai adineauri.

Trebuie sa dezvolti in fiecare moment mijloacele de comunicare si sa fructifici increderea pe care cel mic ti-o ofera. Invata-l sa iti spuna, tie si tatalui sau, ceea ce simte si rasplateste-i eforturile pe care le face.

O relatie sanatoasa iti va garanta o viata linistita alaturi de copilul tau/copii tai si partenerul tau. Iar in teorie asta insemna o familie armonioasa.

Vor exista nori? Cu siguranta. Insa ei sunt cei care iti vor indica fericirea atunci cand vor disparea de pe cerul relatiilor familiale.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou