Iubitule, vreau o pauza!

In doi

Iubitule, vreau o pauza!

Certuri, regrete, confuzie… spui “STOP! Am nevoie de pauza!”. Ai ajuns aici dupa acumulari masive de frustrari. Trebuie sa-ti pui ordine in ganduri, sa te linistesti si sa iei o decizie fara a fi inflentata de starea negativa care te bantuie pe moment.

1

Unii spun ca este cea mai mare prostie. Ca este, de fapt, modul las si urat de a o rupe cu celalalt. Ghidurile, cartile, terapiile pentru cuplu, mai ales pentru cei casatoriti, sustin ca aceasta pauza este benefica, ea functionand ca un armistitiu.

Adesea femeile sunt cele care investesc mai mult in relatie, in timp ce barbatii sunt cu un picior in afara ei. Cel care se afla in postura asta trebuie sa faca si mai mult efort pentru a o salva. Psihoterapeutii spun ca a-i propune partenerului o separare temporara, poate insemna ca dragostea inca mai exista. Este un fel de anestezie a cuplului in criza.

Efectele pauzei pot fi diferite. Unul este maturizarea cuplului. Dupa o pauza, relatia se consolideaza: fiecare si-a asumat propriile greseli, a invatat din ele si cei doi reusesc sa impuna relatiei o cale comuna (de fapt, noi reguli).

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou