Cum să convieţuiţi în acelaşi apartament

In doi

Cum să convieţuiţi în acelaşi apartament

Când îţi împarţi casa cu un barbat poţi avea unele surpize – bune sau rele. “Breakfast in bed” sau şosete aruncate prin toată casa? Vizionarea unui film de dragoste sau Uefa Champions League? Înger sau demon, îl iubim aşa cum este, de aceea ar trebui tinut cont de o serie de reguli pentru ca dragostea să rămână la fel de aprinsă ca în prima zi.

Toate lucrurile bune se fac în paşi mici. La fel e şi cu mutatul împreună. E momentul să stabiliţi limitele (atât abstract cât şi concret) şi să faceţi puţină matematică. Adică 2 dulapuri, 1 pat, 2 laptopuri şi 1 cuplu fericit. Nu-i aşa că pare simplu?

Dulapul

Fiecare trebuie să aibă un dulap al lui. Nu vrei să-ţi găseşti pantofii storciţi de bascheţii lui, nici puloverul de angora aruncat undeva într-un colţ întunecat. În plus, nu cred că dimineaţa îţi doreşti să te loveşti constant şi enervant de el când nu-ţi găseşti fusta preferată iar el işi caută in disperare o camasa calcată.

Dormitorul

Gândeşte-te câte lucruri importante se întâmplă în această cameră. Trebuie să ai mare grijă cum decorezi încăperea "sacră".

Să începem cu patul – ai grijă la saltea, nu vrei să te trezeşti cu dureri de spate. Patul e locul unde un cuplu se întâlneşte cel mai des, aşa că trebuie să alegeţi ceva de calitate. Împreună! E fun să faci cumpărături pentru noul "vostru" apartament, aşa-i? Mai ales pentru pat :)

Laptopul – da-l afară din cameră, nu vrei să-ţi aducă aminte de câtă treabă ai la birou. Relaxează-te împreună cu iubitul tau fără buzz-ul enervant care te anunţă că ţi-a venit un mail. Nu este romantic deloc!

Spaţiul personal

Ai nevoie de un spaţiu în care să te retragi ori de câte ori vrei să ramâi singură. Există momente când nu ai chef să vezi pe nimeni, nici macar pe el! Când simţi că nu mai ai niciun pic de intimitate, ce e de făcut? Găseşte un colţ ferit pe care să-l amenajezi cum vrei tu. Aşează un fotoliu cu faţa spre nord (e feng shui pentru cămin) şi o plantă mare şi verde. Acolo te vei putea relaxa când n-ai chef să auzi de nimeni şi de nimic şi trebuie să semnaţi un contract (la figurat sau la propriu, iar atunci trebuie scris pe un şerveţel şi lipit cu magnet de frigider) care să prevadă că, dacă te retragi acolo, nu are voie să vorbească cu tine jumătate de oră.

Respectul

Ultimul dar nu cel din urmă este respectul reciproc. Dacă îl enervează la culme să laşi uşile deschise, atunci fă-i pe plac. La fel cum şi el este obligat, prin Legea Supremă a Convieţuirii Cuplului, să îşi ducă şosetele în coşul de rufe sau să lase jos colacul de la toaletă. Ai grijă să îi aduci la cunoştinţă că nerespectarea legii se pedepseşte aspru!

Acestea sunt lucruri aparent mărunte, dar care pot ajunge să te scoată din minţi. Sunt atâtea cupluri care se despart fără să poată explica exact de ce. Poate cele mai neînsemnate amănunte se acumulează în timp şi te aduc în pragul răbufnirii. Evită asta şi asigură-ţi o convieţuire fericită!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou