Cruciada culturii in 2

In doi

Cruciada culturii in 2

Sexul feminin este unul mult mai deschis la ce este nou. Da, avem si noi incapatanarile noastre, dar de exemplu cand spunem ca am citit o carte care si-a lasat amprenta in viata noastra si ne sfatuim prietena sa o citeasca, ea este mult mai receptiva sa faca acest pas.

De partea sexului mai puternic intalnim regretul “as citi o carte buna ca nu am mai facut de mult” si intrebarea “ce-mi imprumuti si mie?”. Insa daca oferta include o carte de 300 de pagini publicata pe vremea bunicii versus una noua de maxim 150 de pagini, cu scris mare, cei din urma ajung sa fie pe primul loc.

Citeste si da mai departe

Din seria citeste si da mai departe trebuie evidentiat ca autorii masculini, ironici, au un plus. Daca titlul este despre ei sau daca din rezumatul cartii reiese o poveste despre un barbat macinat de demoni, linia de sosire pare si mai aproape. La capitolul acesta orice carte de Frederic Beigbeder tinde spre succes – Shitter’s Club, 29.9 ron sau Windows on the World.

Ce-i in mintea lui?

In vara aceasta o carte care a tot fost dezbatuta este “Mintea unui barbat divortat” de Adrian Sahr, o lectura usoara atat pentru tine, cat si pentru el. Tu cel mai probabil o sa razi si o sa te minunezi rosind la unele adevaruri. El o sa se impaneze cu nasul in carte si o sa treaca de la admiratie, la ras, la glume ironice, poate chiar o sa se simta lezat, ca doar nu toti barbatii sunt la fel.

(Sfat: daca presari prin carte post-it-uri, comentand ce este scris, distractia cititului in doi este garantata.)

Putina candoare

Pe final lasam ironia la o parte, este toamna, iar o cana de ceai cere sa fie acompaniata de o carte mica si romantica. “Iubire 13/ Love 13” coordonata de Marius Chivu cuprinde, cum zice si in titlu, 13 povesti de iubire intr-o forma sau alta. Este atat de delicata incat mai mult ca sigur o sa se piarda si el un pic in ea, ca mai apoi sa se inmoaie la vederea fotografiilor de Ion Dumitru.

„Iubirile vin si pleaca prin e-mail sau printr-o scrisoare scrisa de mana, cu un telefon sau un trailer, printr-un manuscris de roman, printr-un vis sau printr-o ruga…Trebuie doar citite." (Marius Chivu)feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou