7 statistici interesante despre infidelitate

In doi

7 statistici interesante despre infidelitate

Stiai ca o mare parte din barbatii care inseala, nu se simt vinovati dupa? Sau ca un procent foarte mic de barbati au avut aventuri de o noapte cu femei intalnite in cluburi?

Studiile in domeniu au ajuns la concluzia ca:

1. 66 % dintre barbatii care inseala spun ca se simt vinovati dupa

Multi dintre cei care inseala nu s-au gandit niciodata ca vor face acest lucru. Desigur vinovatia nu este indeajuns pentru a opri un barbat sa insele. Barbatii sunt buni la compartimentarea emotiilor. Se pot abtine “acum” din a le face fata si le vor rezolva “mai tarziu”.

2. 77 % dintre barbati au un prieten bun care-si inseala sotia

Timpul petrecut alaturi de prietenii care calca gresit ii face sa considere tradarea ceva normal si chiar o posibilitate. Mesajul pe care-l primeste subconstient este: “Prietenul meu este un tip de treaba care se intampla sa-si insele sotia. Cred ca cei mai buni dintre noi o fac.” Nu va puteti opri sotul sa stea cu acest prieten dar va puteti face cercul de prieteni din cupluri fericite casatorite care va impart valorile – va crea mediul de sustinere a casatoriei.

3. 40 % dintre barbatii care inseala intalnesc pe cealalta femeie la serviciu

Frecvent cea cu care va inseala este o colega de la serviciu care are grija de el, il aranjeaza, ii complimenteaza munca. Acesta este un alt motiv pentru care este important ca barbatul sa se simta apreciat acasa. Exista din fericire un semn care va atrage atentia asupra acestui fapt. Daca aminteste mai mult decat trebuie numele unei colege, probabil ca este timpul sa stabiliti limitele despre ce este si ce nu este ok la munca. Este acceptabil pentru el sa lucreze pana tarziu daca sunt numai ei doi la firma? Pot sa mearga impreuna la conferinte? Pot sa mearga la cina si sa discute un proiect? Intreaba-l daca el s-ar simti comfortabil daca tu ai face aceste lucruri cu un coleg barbat?

4. Doar 12 % dintre barbatii care inseala spun ca amanta era mai frumoasa decat sotia

Astfel barbatul nu inseala pentru ca vrea sex de calitate cu un corp frumos. In cele mai multe cazuri inseala pentru a umple un gol emotional. Simte o legatura emotionala cu cealalta femeie iar sexul pare normal in timp.

5. Doar 6 % dintre barbati au facut sex cu alta femeie dupa ce au intalnit-o de o zi sau noapte

73 % dintre barbati vor sa stie femeia mai bine, pentru mai mult de o luna inainte de a insela. Astfel aveti timp sa vedeti semnele infidelitatii. Ai grija de ceea ce poti controla – propriul comportament. Nu ezita sa-ti arati aprecierea fata de el, sa-ti faci o prioritate din a-ti petrece timpul cu el si initiaza sexul mai des. Da-i un motiv sa te tina minte pe tine.

6. Unii barbati isi inseala sotiile indiferent de motive

Studiile arata ca 12 % dintre barbati vor insela, indiferent de ceea ce face sotia.

7. Isi marturisesc barbatii aventurile

Doar 7 % au spus sotiilor fara sa fie intrebati ca au avut o aventura. 55 % nu spun niciodata sotiilor. Cand sotia afla ca barbatul o inseala stiu deja cu cine. De obicei oamenii vorbesc despre interesele lor romantice.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou