6 semne ca flirteaza cu tine

In doi

6 semne ca flirteaza cu tine

Nu esti sigura ca tipul superb de peste drum iti face ochi dulci? Atunci ar fi cazul sa consulti ghidul nostru, pentru ca sunt 6 semne clare ca te place. Asa ca analizeaza cu atentie si observa daca cele 6 semne fermecate apar atunci cand caile voastre se intersecteaza.

Cand un barbat este atras de tine trebuie sa stii sigur daca interesul este unul amical sau unul mai mult de atat. Din prea multa atentie, barbatii pot trezi emotii mai complexe decat ar crede. Pentru ei un zambet nu inseamna nimic, insa pentru tine s-ar putea ca el sa reprezinte inceputul relatiei perfecte.

Daca te afli intr-o astfel de situatie dificila si nu stii daca e atras de tine sau doar se joaca cu sentimentele tale, atunci consulta ghidul nostru de 6 semne ca flirtul e unul "serios".

1. Cu ochii larg deschisi

Daca vrei sa fii sigura ca este interesat de tine, atunci asigura-te ca mentine contactul vizual. Chiar daca e timid, te va privi in ochi cateva secunde daca e cu adevarat atras de tine.

2. Atingeri jucause

Un alt semn ca barbatul de langa tine flirteaza e cel al atingerilor ocazionale. De obicei doar barbatii care sunt interesati de o femeie vor recurge la aceste atingeri jucause si "neintentionate".

3. Foloseste cuvinte atent alese

Daca un barbat flirteaza cu adevarat, atunci isi va cauta cu grija cuvintele. O sa vezi in stilul lui dorinta de a spune lucruri care te pot impresiona. Va fi atent la discutie si va incerca sa iti arate ca are pasiuni comune cu tine.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou