Viata unui copil = 4.5 Lei

Drumul spre centru

Viata unui copil = 4.5 Lei

Bangladesh este una din tarile cu cele mai scazute niveluri de trai, unde oamenii se lupta in fiecare zi pentru supravietuire. In Bangladesh, 1.500.000 de copii sub 5 ani sufera in fiecare an din cauza diareei si a deshidratarii. Sta in puterea noastra sa ducem copiilor din Bangladesh tratamentul necesar!

Diareea este principala cauza a deshidratarii severe.
Diareea este principalul vinovat pentru moartea a 69,000 de copii sub cinci ani din Bangladesh, in fiecare an.

Aceasta inseamna ca

200 de copii sub cinci ani vor muri in urmatoarele 24 de ore
1.400 de copii sub cinci ani vor muri in urmatoarea saptamana
5.600 de copii sub cinci ani vor muri in urmatoarea luna


Deshidratarea poate fi combatuta extrem de simplu, prin administrarea unei solutii de rehidratare orala (apa amestecata cu sare si zahar) si a unei tablete de ZINC de 20 mg.

O DONATIE DE DOAR 9 LEI POATE AJUTA LA SALVAREA A 2 COPII

Acesti copii care se lupta pentru viata lor au nevoie de ajutorul tau.
E greu de imaginat cum in 2009 mai exista copii care se zbat intre viata si moarte din cauze atat de banale – deshidratarea provocata de diaree si lipsa unui tratament facil, aplicat in timp util.

E greu de imaginat agonia unui parinte care trebuie sa-si priveasca copilul in aceasta situatie.

UNICEF are nevoie de ajutorul tau pentru a indrepta aceasta realitate cruda.

Donand doar 9 lei sau 18 lei veti permite personalului medical instruit de UNICEF si parintilor sa readuca la viata copii aflati la un pas de moarte.

AVEM PUTEREA SA-I AJUTAM PE PARINTI SA-SI SALVEZE COPIII

Sta in puterea noastra sa ducem copiilor din Bangladesh tratamentul necesar pentru a invinge deshidratatrea provocata de diaree.

Solutia este una ieftina si cat se poate de simpla.

UNICEF va ajuta familiile afectate de boala si are nevoie de ajutorul tau. Putem salva impreuna vietile a zeci de mii de copii, incepand chiar de astazi.

Acesti copii traiesc deseori in conditii insalubre, sunt subnutriti si sunt extrem de vulnerabili in fata bolilor si a microbilor ce provoca diareea cronica.
Daca nu este tratata, diareea poate provoca moartea copilului prin pierderea de lichide si saruri esentiale.

Acestea nu pot fi inlocuite doar prin consumul de apa deoarece in cazul unui copil deshidratat apa trece prin organismul sau fara a fi absorbita .
Cu toate acestea, organismul copilului reuseste sa absoarba lichidul daca apa este amestecata cu sare si zahar si adaugam o tableta de ZINC de 20 mg.
Dupa ce primeste mai multe doze din aceasta solutie simpla, copilul se va insanatosi deoarece lichidele si sarurile esentiale pierdute vor fi inlocuite.

ZINCUL poate salva viata unui copil, atat ca tratament in bolile diareice, cat si prin faptul ca previne imbolnavirile viitoare.
Un copil are nevoie de 10 tablete de ZINC pentru tratarea fiecarui episod de diaree (in medie, fiecare copil sufera de 3-4 episoade pe an).

AJUTA! DONEAZA ACUM!

Prin donatia ta de doar 9 lei poti ajuta UNICEF sa produca si sa distribuie cat mai multe tablete de ZINC. Avem sansa ca impreuna sa asiguram tablete de ZINC ce vor salva viata a 250.000 de copii din 14 districte din Bangladesh.

click aici pentru donatiiTag-uri: ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou