Concert de caritate

Drumul spre centru

Concert de caritate

Concert de caritate in beneficiul copiilor cu Sindrom Down, Duminica 25 Ianuarie cu incepere de la orele 21:00 la Hard Rock Cafe. Invitati speciali: Vita de Vie, Timpuri Noi, Senssor si Riff Raff featuring Jo. Organizator principal: Asociatia Up Down.

Parteneri: Hard Rock Cafe , Mark Twain International School si Asociatia Caritas Bucuresti.

Evenimentul are loc in cadrul campaniei " Exista Un Drum Catre o Viata Normala" ce are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea Complexului de Servicii Sociale Complete pentru copii cu Sindrom Down.

Complexul va fi un serviciu social comunitar, care va acorda sprijin persoanelor, ONG-urilor si autoritatilor din acest sector de activitate, pentru a se asigura copilului cu Sindrom Down o dezvoltare personala si o integrare socio-profesionala optima.

Activitatile dezvoltate in cadrul acestui complex de servicii au ca scop atat prevenirea abandonului si institutionalizarii persoanei cu dizabilitati, cat si cresterea gradului de autonomie al acesteia. De asemenea se va realiza informarea si constientizarea societatii in legatura cu persoanele cu dizabilitati, drepturile, nevoile, potentialul, contributia lor, egalizarea sanselor la educatie, integrare profesionala, asistenta si protectie sociala, dreptul la viata de familie si integritate personala.

Invitatiile costa 50 RON ai se gasesc la:

Asociatia Caritas Bucuresti, persoana de contact Mihaela Marian – tel 0727224110

Liceul Mark Twain, persoana de contact Melania Stefanescu – tel 0726213305

In ziua concertului, de la ora 20:30 la Hard Rock Cafe.

Informatii si rezervari invitatii la: 0727224110, mihaelamarian@sindromdown.ro

Mai multe detalii pe: http://sindromdown.rofeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou