George Clooney si chelnerita

Gossip

George Clooney si chelnerita

Nu stiu daca George Clooney a citit de prea multe ori Cenusareasa sau e foarte bun prieten cu Nicolas Cage, altfel nu vad de ce alege (pentru a treia oara!!!) o chelnerita pentru a-i fi iubita. Atat de grava o fi criza economica incat bietul George nu mai are bani pentru bacsis?

Sau poate ca George prefera o servire excelenta si a inteles ca cea mai buna metoda e cea de a le "curta" cu spor pe distinsele chelnerite. Altfel nu inteleg de ce s-ar fi indragostit de o alta ospatarita dupa ce s-a despartit de Sarah Larson.

Daca nu stiati si Sarah era chelnerita, cei doi s-au intalnit in timp ce domnisoara servea la mesele dintr-un club din Las Vegas, in timpul filmarilor pentru Ocean's Eleven.

Anul acesta, dupa ce a rupt relatia cu Sarah, George si-a dat seama ca ii lipseste ceva. Pentru cateva luni nu si-a dat seama ce e, dar luna aceasta a realizat ca avea nevoie urgenta de o chelnerita.

Motiv pentru care a mers in Miami si a ales-o pe cea mai cea: ospatarita cu pretentii de model Lucy Wolvert.

Nu stim daca a luat postul sau e doar in probe, dar se vede ca e fericita tare (zoom pe poza pentru detalii :P ).

Asa ca daca vreti sa il cuceriti pe George, stiti ce sa faceti!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou