Retroviitorul lui Cosma

Event

Retroviitorul lui Cosma

Ce faci? “Comme-ci Cosma” îmi răspunde Stefan, îmbrăcat într-un jumpsuite alb din canvas(?!). Da, doar Ştefan putea să poarte salopetă – deratizare fără inhibiţii şi să o transforme într-o “piesă”. Sunt la evenimentul lui Cosma, la Ambientalia Cosmos (de la Cosma, of course) împreună cu toată lumea.

E Wilson la platane, e Ciubi (care a creat o lume întreagă de roboţi, R2D2, androizi şi ET – fraţi înţelegători şi generoşi ai Pisicii Pătrate), e Magda (scenografă şi directoare la Casandra), e Ramona (stilist), e şi un grup de Otaku.

Toată lumea e ET, retrofuture, cu amintiri din viitorul foarte fashion şi ubershiny. Invitaţii cadrează cu evenimentul fiecare intrând în joc prin accesorii, piese, topicuri "cyborg".

ambientaliaPe terasa casei Peroni (în centrul Bucureştilor, un fusion foarte modern grefat pe o casă cu structuri şi aer interbelic) nu sunt hoşti. Doar roboţi tridimensionali desenaţi de Ciubi care zâmbesc rece la cei care intră în Cosmosul lui Cosma. Iar hostessele de interior, îmbrăcate retrofuture de Irina Marinescu sunt priozonierele unor fiinţe extraterestre care le-au închis în "cuşti" din plexi transparent.

Cateringul minimalist cu piese montate foarte bine (finger food, fructe de mare, legume, peşte) susţin atmosfera unui viitor obsedat de imagine.

ambientaliaUn nou eveniment Ambientalia al celor de la Peroni. Cu o gazdă foarte hip, un doer (unul din foarte puţinii) al lumii cool: Stefan Cosma.

E un eveniment despre el şi lumea lui. Una care crede în viitor şi nu se teme de el. O lume a  boemei cool urbane, foarte puternice, speciale şi perfect globalizate.

ambientaliaMă uit la ei şi mă gândesc că pot sta fără complexe oricând în oricare lume a avangardelor. Că sunt vii şi memorabili, că sunt trendsetteri şi nu au de ce să se teamă. Nici de Europa, nici de America, nici de Japonia. De nimeni şi de nimic. Şi sunt bucuroasă că îi cunosc şi îi văd de-aproape.

Ambientalia continuă. La mare, la Mamaia. Cu aceeaşi lume interesantă şi hip-românească!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou