Perfecţiune italiană

Event

Perfecţiune italiană

Santa Margherita Ligure este una din cele mai hot destinaţii de nuntă de pe Riviera italiană. Asta mai ales de când Rod Stewart şi Penny Lancaster au ales-o pentru a celebra oficierea relaţiei lor.

A fost un eveniment despre care presa mondenă a comentat îndelung, în primul rând din cauza discreţiei cu care a fost organizat.

Perez Hilton, unul din cei mai controversaţi cronicari de evenimente mondene din State, a fost şi el unul dintre invitaţi. Şi oricât de cârcotaş ar abordat alte astfel de mondenităţi, de data aceasta nu a avut nimic negativ de comentat.

Iată ce a povestit pe blogul său despre eveniment: "Totul a început la ora 11.00, când invitaţii aşteptau cu toţii în curtea Villei Durazzo, special amenajată pentru cununia religioasă.

Penny a apărut elegantă şi emoţionată, îmbrăcată într-o rochie scurtă din satin de culoarea şampaniei, pe o pereche de stilettos de 14 cm care o făceau să arate cu-adevărat statuar. Părul era lăsat lejer pe spate, iar o singură bijuterie îi complimenta decoleteul: un colier discret cu diamante Stern.
Mirele o aştepta cuminte lângă altar, purtând o jachetă unturie şi pantaloni bleumarin.

Spaţiul de ceremonie era aranjat cu ghirlande din crini imperiali şi trandafiri albi, florile preferate ale miresei.

Imediat după ce mirii au schimbat jurămintele au plecat pe jos spre micul port de unde invitaţii au fost îmbarcaţi pentru luxosul yacht Lady Ann Magee. Petrecerea a durat până dimineaţa".

Frumos, nu?feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou