Mega lichidare de stoc la AFI Palace

Event

Mega lichidare de stoc la AFI Palace

AFI Palace Cotroceni da startul campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC”! Urmeaza trei zile de consecutive de reduceri de peste 70%

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, da startul campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC” in timpul careia vizitatorii se vor bucura de reduceri de peste 70% din pretul produselor, la majoritatea magazinelor din incinta mall-ului.

Campania este extrem de populara in randul consumatorilor și se va derula pe parcursul a trei zile, 14 august, 15 și 16 august, discountul aplicat de retailerii care participa la promotie fiind de minimum 70%. Acest concept de cumparaturi este unul original, AFI Palace Cotroceni fiind primul centru comercial din Romania care l-a implemetat. Produsele ce vor avea aplicat discountul maxim urmeaza sa fie expuse in exteriorul magazinelor (in fata vitrinelor), zona fiind decorata printr-o semnalistica specifica. Aceasta campanie se desfașoara de doua ori pe an, la finalul fiecarui sezon: primavara – vara și toamna – iarna.

Campania de reduceri este prilejul ideal pentru retailerii de fashion și accesorii de a-și lichida stocurile din colectiile precedente dar și pentru furnizorii de servicii din AFI Palace Cotroceni de a-și spori vizibilitatea pe piata prin reduceri adresate publicului larg. Astfel, pe langa reducerile substantiale la haine si accesorii, clientii AFI pot beneficia și de reduceri la sala de sport pe perioada campaniei.

Avand experienta ultimelor campanii „MEGA LICHIDARE DE STOC”, reprezentantii AFI Palace Cotroceni se așteapta la o evolutie considerabila a traficului și a vanzarilor in perioada campaniei.

Mega Lichidari de Stoc AFI

Mega Lichidari de Stoc AFI

Ce branduri participa la Mega Lichidare de Stoc?

Timp de trei zile la AFI Palace Cotroceni vizitatorii se vor putea bucura de o adevarata sarbatoare a preturilor datorita numarului mare de parteneri implicati in campania Mega Lichidare de Stoc. Printre magazinele partenere se numara: Otter, Aldo, Benvenuti, Tina R, Goldenpoint, Animax, Plusoptic, Humanic, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, Cropp Town, Reserved, Pepper, Pada Murre, C&A, Bata, La Femme, Real Hypermarket, Nissa, Zig Zag, Veronesse, Mirano Avenue, New Yorker, Premaman, Fox, Okaidi, New Look, Steilmann, Gatti, Picioru’ Gras, Motor, Depot 96, Ecco, Il Passo, Staccato, Clarks, Loisir, Optiplaza, Oxette, Shoe Art, Pure Health& Fitness, House of Art, Hush Puppies.

Despre AFI Palace Cotroceni Mega Fun

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket real-,  deschis 24/7; 20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric si o pista de karting.

Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou