Brangelina: donatii de 1 milion de dolari

Event

Brangelina: donatii de 1 milion de dolari

Poate ca Brad Pitt si Angelina Jolie nu iti plac. Ti se par lipsiti de talent, iar atentia pe care le-o acorda presa e exagerata. Dar trebuie sa recunosti ca fac o treaba tare buna atunci cand vine vorba de intrajutorarea tarilor din lumea a treia.

Nu imi aduc aminte sa mai fi auzit de vedete care se implica atat de mult in problemele refugiatilor si care doneaza 1 milion de dolari dintr-o singura miscare.

Cu toate ca sunt ocupati cu carierele lor, atat Brad cat si Angelina au gasit timp pentru a se ocupa de actiuni caritabile.

Primul interes comun al celor doi a fost infiintarea centrului pediatric de lupta impotriva cancerului Jane Pitt, numit dupa mama lui Brad, in orasul Springfield.

Apoi a fost donatia de 1 milion de dolari catre Oficiul Natiunilor Unite pentru Refugiati, in sprijinul persoanelor dislocate din Pakistan.

Angelina a vizitat Pakistanul de trei ori si a fost impresionata de soarta persoanelor care au de suferit de pe urma conflictului armat din regiune.

Jolie a discutat situatia refugiatilor din Pakistan si cu secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, cu ocazia zilei refugiatilor.

Dupa ce a terminat filmarile la pelicula Salt, Angie va sta acasa cu familia, in LA, in vreme ce Brad va incepe filmarile pentru Moneyball.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou