2007 – Anul reuniunilor

Event

2007 – Anul reuniunilor

De la Led Zeppelin la The Police, Genesis si Sex Pistols, pana la categoria unor Spice Girls, au avut loc in acest an o multime de reuniuni de trupe. AFP pune nebunia reuniunilor pe seama a doi factori importanti: faima si banii. Gloria este un soi de drog care te atrage cu o forta nestavilita pe scena.

Iar banii… se zice ca pot sa faca lumea sa se invarta… de ce nu ar face si trupele sa se reuneasca?

Sapatamana trecuta, fanii de toate varstele au avut ocazia sa ii urmareasca pe legendarii Led Zeppelin in concertul lor londonez, ultima reuniune a acestui celebru grup avand loc in 1988. Tobosarul John Bonham, decedat in 1980, a fost inlocuit de fiul sau, Jason.

The Police au revenit pe scena pe care nu au mai vizitat-o din 1984, The Who si-au continuat turneul mondial inceput in 2008, iar Genesis a reluat anul acesta turneul sau din 1993, avand in formula pe Phil Collins, Tony Banks si Mike Rutherford.

Faptul ca veteranii au forta de a se mentine in top ne-o demonstreaza Rolling Stones, artistii care au castigat cei mai multi bani in perioada iunie 2006-iunie 2007, in mare parte prin turneul "A Bigger Bang", care a inclus o escala si in tara noastra.

Ramane de vazut daca pauzele lungi si dese chiar sunt… cheia marilor succese, in cazul veteranilor proaspat reveniti pe scena.   



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou