Tendinte: Costumele de baie pentru vara 2011

Trendsetter

Tendinte: Costumele de baie pentru vara 2011

Chiar daca vremea nu conteneste sa se manifeste conform traditiei lunii mai, stim bine ca urmeaza lunile de vara, soare si plaja, ceea ce se traduce prin costume de baie. Designerii sunt pregatiti si iti ofera cateva linii clare in ceea ce constau costumele de baie pentru vara 2011.

Vara 2011 inseamna in general o tendinta retro, iar costumele de baie nu fac exceptie de la acest trend. Piesele pentru plaja din acest sezon sunt pline de glamour si ne duc cu gandul la starletele din anii ’60 si ’70.

modele de costume de baie salvatore ferragamo

salvatore ferragamo

Nanette Lepore, Michael Kors si Elie Tahari iti propun costume de baie din doua piese formate din slipi cu talia inalta si bustiere extrem de sexy. Noutatea consta in diferitele aplicatii si accesorii ale noilor costume de baie, cureaua fiind cea mai populara.

costum de beie elie tahari

elie taharifeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou