Plaza s-a extins cu 30 de magazine

Sesiuni de stil

Plaza s-a extins cu 30 de magazine

Joi, 5 martie, la ora 19.00, in Plaza Romania a avut loc lansarea oficiala a extensiei, din zona Atrium, etajul 2. In cadrul acestui eveniment, se va prezenta o colectiei de pantofi supradimensionati decorati de tineri designeri.

In extensia Plaza Romania, cei care vor vizita centrul comercial vor avea la dispozitie peste 30 de magazine si branduri noi, printre care:  STEVE MADDEN, LACOSTE, KAREN MILLEN, TOMMY HILFIGER, SACOOR BROTHERS, CATWALK, PLAY PLANET, PETER MURRAY, PEPE JEANS, COSTA COFFEE, PARFOIS, OTTER, NINE WEST, MOTHERCARE, MINIBLU, LUSSILE, FLO&JO, LA SENZA, KIPLING, KID LAND, S'OLIVER, BIG STAR, CORTEFIELD, CACHAREL, ACCESSORIZE, Z, PEACOCKS, CHERRY  ACCESSORIZE, CHARANAGA.

O data cu extensia, clientii vor beneficia de o varietate mai mare de magazine si servicii. Dupa extindere, suprafata Plaza Romania este de 47.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, valoarea investitiei ajungand la 10 milioane euro.

Accesul in extensie este facil, iar traficul este asigurat pe orizontala, dinspre nivelul zonei de restaurante, si pe verticala, prin noile scari rulante instalate la parter si la etajul intai, de unde se poate ajunge in aceasta noua zona, denumita Atrium. Proiectul este conceput de catre Burrows Cave International, companie specializata in proiectarea de centre comerciale, parcuri tematice si proiectarea de spatii destinate cladirilor de birouri. Conceptul de iluminat a fost proiectat de Lighting Design Partnership International in colaborare cu Pruva Associated Consultants.

Cu ocazia evenimentului de lansare a extinderii, Plaza Romania gazduieste o expozitie de pantofi supradimensionati, decorati de tineri designeri:  Arina Varga, Livia Mihu, Mirela Diaconu, Cosmina Englezian pentru Passion du Brasil, George Enache, George Neagu, Mihaela Glavan si Agatha Blank. Pantofii de 2 metri inaltime si 3 metri lungime sunt decorati in stilul propriu al fiecarui designer si vor putea fi admirati in centrul comercial pana in data de 25 martie.

Livia Mihu

panotfi giganti mall plaza

Livia Mihu s-a inspirat pentru acest pantof chiar din colectia sa. “Este un pantof plin de culoare,viata, dar în acelasi timp este o compozitie din care se vede clar de unde a pornit totul. Motivul pentru care alaturi de pantof sunt cele trei modele din colectia mea  este faptul ca am vrut ca toata lumea sa înteleaga de unde a venit ideea. Nici un amanunt nu este la întâmplare. Design-ul pantofului contine atât materiale din colectia mea , cât si schite de moda aplicate pe piele naturala.”

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou