Fii verde!

Sesiuni de stil

Fii verde!

An Incovinient Truth. Dacă nu l-aţi auzit dezvăluit de Al Gore în cel mai premiat documentar al anului, trebuie să faceţi rost de DVD şi să vedeţi filmul. Cu cât mai multă lume în jur. Şi cu lumina aprinsă (de la becuri eco sau de la un şemineu făcut din lumânări).

Pentru că e mai îngrozitor, mai înspăimântător, mai înfricoşător decât un film de groază. Şi nu e ficţiune. Este documentar despre un adevăr. Un adevăr care ne priveşte pe toţi.

N-aş fi crezut acum câţiva ani că ecologia va deveni un trend mainstream atât de curând. Ca toate ştirile leading ale jurnalelor TV, prima pagină a ziarelor sau articolele de fond ale revistelor vor avea aceeaşi obsesie. Vor pleda pentru acelaşi comportament şi vor "urla" acelaşi mesaj. Că tot ce e verde, ecolo, eteco va fi mod de viaţă, statement fashion, legendă urbană, obiectiv global.

Şi că va deveni atât de vital să ştim cât de important este să fii verde, pentru un viitor foarte apropiat al planetei. Că fără să ne ajustăm poftele, decadenţa şi excesele vom deveni o lume cu emigranţi eco, fără apă, cu civilizaţii îngropate de furtuni de zăpadă sau răpuse de uragane şi tornade.

"The Day After Tomorrow" poate să nu mai fie una liniştită, cu soare şi primăveri. De aceea trebuie să ne mişcăm. Să facem lucruri mici care pot schimba o lume.
 
Mayra e verde şi trebuie să ne "înverzim" cu toţii! Câteva ponturi practice? Atunci citeşte şi:

Eco chic

Cele mai verzi business

Green Office 

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou