Cele mai hot accesorii

Sesiuni de stil

Cele mai hot accesorii

Coolhunterii de accesorii din NY au decis că în sezonul următor pietrele sunt total out. De vină se pare că sunt aglomeraţia şi culorile înnebunitoare din fashion-ul verii 2007. Au trimis deja o listă a designerilor care vor aduce, în acest sezon, multe noutăţi pe piaţa accesoriilor. Majoritatea sunt compacte, foarte creative şi fără…pietre!

Iată top 5 al accesoriilor ce vor să fie cool în următoarele luni:

Pandantivul Jurasic

jurasicTetty Devine este autoarea unui colier super hot, în formă agresivă de T-Rex. La ultimul târg de fashion de la Paris, stocul a fost epuizat şi comenzile nu încetează să curgă!

Brăţara cu sânge rece

crocoTot din zona reptilelor vine şi inspiraţia designerului italian Angela Caputi pentru modelul de brăţară Croc. Ideea ei este de a recrea forma unei reptile care se încolăceşte în jurul încheieturii. Nu e foarte liniştitor, dar modelul are deja succes la Milano.

Cu Dracula la gât

draculaDacă lunile acestea foarte cool sunt capetele de morţi (după nebunia aruncată în piaţă de genţile lui Tom Wilde), în următoarea perioadă vin din urmă tot simboluri nu foarte "vii": caninii marca Dracula sau orice vampir cu notorietate.

Pentru inimi rupte

ac si ataAc şi aţă. Pentru asta ai nevoie dacă ai avut un eşec în amor. Cel puţin aşa spune un designer francez care a creat un colier în formă de ac, legat la gât cu o fundă din mătase de un roşu sângeriu superb.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou