Curele chiar pe talie

Sesiuni de stil

Curele chiar pe talie

Curelele şi centurile sunt un trend care face carieră de vreo trei ani. Coolhunterii au şi explicaţia perfectă pentru longevitatea tendinţei: versatilitatea produselor şi a manierei de purtare a acestora.

În acest sezon, este foarte "in" să accesorizezi ţinutele cu centuri! Important este să nu le mai porţi deloc foarte jos pe talie, ci să ai grijă să stea exact deasupra ombilicului, în cea mai îngustă parte a bustului. Aceasta este noutatea: cureaua/centura trebuie să marcheze perfect talia şi să creeze iluzia optică a unei siluete de viespe!

beltÎn teorie, noua tendinţă se potriveşte oricui. Dar nu-i chiar aşa! Dacă eşti mai micuţă de statură şi ai talia scurtă, e mai bine să nu fii în trend! Cu toate că s-ar putea să ştii să porţi cu multă personalitate o curea aşezată exact pe talie şi asta e mai important decât sfatul stiliştilor. Tu decizi! Curelele noului sezon arată super hot cu pantaloni scurţi sau creion cu talia înaltă şi cămăşi cu gulere înalte. Sunt ţinuta preferată a divelor 2007 de pe croisettă!feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou