Expomariage – Expozitie dedicata nuntii

M de la Mireasa

In perioada 18-20 martie 2011, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, impreuna cu Revistra Mireasa, ii asteapta la cea de-a sasea editie a EXPOMARIAGE pe toti cei care se gandesc la casatorie si isi pregatesc nunta.

Ofertanti, creatori si vizitatori deopotriva asteapta sirul de expozitii EXPOMARIAGE an de an, acest eveniment fiind unul de referinta si un promotor al celor mai noi tendinte din domeniul nuntii. In acest an, cuvintele de ordine sunt: lejeritatea, confortul, senzualitatea si, nu in ultimul rand, economia de resurse financiare si de timp. Insa nu in defavoarea calitatii!

In standurile firmelor specializate, vizitatorii au posibilitatea de a alege, de la A la Z, tot ce au nevoie pentru ziua in care vor spune cel mai important DA din viata.

Cei peste 35 de expozanti  au pregatit rochii de mireasa si costume de mire, fermecatoare aranjamente florale, bijuterii, accesorii vestimentare, servicii si consultanta pentru nunta si multe altele, dintre care cei interesati pot alege ceea ce li se potriveste pentru a avea nunta mult visata.

Asadar, va asteptam la EXPOMARIAGE – cea mai mare si importanta expozitie dedicata nuntii, in 18, 19 si 20 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT).

Programul de vizitare este urmatorul: vineri orele 13-20, sambata orele 10-20, duminica orele 10-18. Pretul biletului de intrare la expozitia de nunta Expomariage este de 5 lei.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou