Everlasting – prima colectie Antoanelle

Coolhunting

Moda este o valenta a frumosului colectiv, iar tendintele au ca muza stilul personal, placerea de a reinventa propria imagine.
Camelia Roatis este o tanara care la doar 25 de ani a absolvit Istituto di Marangoni din Milano, cea de-a 7-a cea mai buna scoala de moda din lume. Din pasiune pentru frumos Camelia Antoanela Roatis a decis ca din acest an sa creeze piese vestimentare sub brandul Antoanelle.

Colectia Everlasting, prima colectie a designerului este compusa din 20 de tinute ce se axeaza pe atemporalitatea simplitatii. Fiecare ansamblu vestimentar prezinta un croi minimalist cu linii drepte, ascutite. Creatiile semnate Camelia Roatis sub brandul Antoanelle se axeaza pe o paleta cromatica in tonuri pastelate, elementul predominant al colectiei fiind gulerul alb, clasic. Acesta este redat precum un laitmotiv al carui simbolism prezinta atat o latura masculina, cat si una religioasa sugerand din ambele ipostaze autoritatea, puterea ce creaza un paradox cu linia minimal a tinutelor.

 

Tinutele pot fi compuse si recompuse largind paleta optiunilor de accesorizare prin versatilitatea ansamblelor vestimentare.

Femeia imaginata de Camelia Roatis pentru prima colectie Antoanelle este o femeie moderna, extrem de feminina, fara a cadea insa in vulgar. Un personaj care emana esenta feminitatii prin excelenta. Misterioasa, seducatoare, puternica, stilata, dar si vesela, toate in acelasi timp. Conversia simplitatii la complexitate studiata. Colectia Everlasting cuprinde piese smart-casual ce pot fi introduse intr-un context office la fel de bine precum intr-un context casual.

Colectia Everlasting - Antoanelle

 

Colectia Everlasting semnata Antoanelle

 

Camelia Roatis propune prin acesta prima colectie marca Antoanelle tinute simpliste, dar in acelasi timp feminine si sofisticate. Inspirate de o viziune a frumosului capturat in detalii, creatiile Antoanelle mizeaza pe reinventarea propriei imagini prin caracteristica versatilitatii.

Fotografiile din cadrul campaniei Everlasting au fost realizate la Milano, Italia – locul in care talentul designerului a fost conturat in brandul Antoanelle. Echipa din spatele acestei campanii este formata din Alina Tanasa, Diana Enciu | Absolutely Fabulous Magazine – fashion bloggers, Emil Costrut – fotograf, Cornelia Ardelean – hairstylist, Loredana Lupea – make-up artist.

Despre Antoanelle:

Camelia Roatis este un promotor al propriul brand – Antoanelle – care ofera publicului larg tinute ce pot fi identificate cu stilul Cameliei si preferintele sale in materie de cromatica si croi.

Tinutele semnate Antoanelle vor fi disponibile in mediul online cu livrare la nivel international prin intermediul website-ului www.antoanelle.ro. Activitatea brandului poate fi urmarita prin intermediul canalelor sociale Facebook, Instagram, Youtube, GooglePlus.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou