Rochia de mireasa gotica

M de la Mireasa

Mireasa in rochita de stil gotic

Pe masura ce cauti rochia de mireasa perfecta in stil gotic, ai putea fi surprinsa de varietatea de stiluri care se incadreaza in termenul gotic. O rochie de mireasa in stil gotic poate fi similara rochiei in stil renascentist sau poate fi mai aproape de stilul intunecat al infernului.

Oricum ar fi, poti planui o minunata nunta gotica si iti poti gasi si rochia de mireasa perfecta.

Rochiile de mireasa medievale

Unele femei prefera imaginea perioadelor medievale atunci cand cauta o rochie cu tema gotica. In timp ce anumite rochii medievale sunt albe, poti incorpora un tipar gotic, alegand culori mai inchise, dar bucurandu-te in acelasi timp de materialele bogate, care sunt caracteristice rochiilor medievale.

Stiluri tiganesti

Rochiile tiganesti se inspira din manecile umflate si gulerele incretite ale stilurilor celtic si medieval. Rochiile tiganesti pot fi adaptate la o tema gotica. Gulerele inclinate si corsetele fixe, impreuna cu culorile inchise, bogate, ale materialelor de tipul bumbacului si brocartului fac din acestea niste minunate rochii gotice. Acesta ar putea fi stilul pe care il cauti!

Design-ul rochiei de mireasa in stil gotic

Inainte de a gasi rochia de mireasa perfecta in stil gotic, va trebui sa te decizi ce caracteristica preferi. Iti doresti un stil intunecat, al vampirilor si vrajitoarelor, sau preferi mai mult accentele celtice asupra goticului, cu materiale bogate si o varietate de culori intunecate?

Iti plac fustele lungi, gratioase, sau ai prefera sa-ti arati picioarele imbracate in dantela sau ciorapi negri membranati si o rochie mulata pe corp, neagra sau rosie? Iti doresti un guler victorian sau un corset inclinat?

Viziteaza biblioteca locala pentru a consulta cartile cu costume gotice, stiluri medievale si celtice. Consulta diferite site-uri de internet pentru mai multe idei privind culorile si stilurile.

Ar trebui sa gasesti cateva magazine gotice on-line, dar ai grija inainte sa cumperi. Verifica care este politica lor privind inapoierea produselor. Citeste cu atentie scrisul cu litere mici, care se refera la garantie si la taxele de transport.

Nu uita ca s-ar putea sa fie necesar sa platesti pe cineva pentru a face eventualele modificari, dupa ce primesti rochia de mireasa. Adauga in bugetul tau si aceasta posibila cheltuiala.

Coase singura rochia de mireasa

Esti o croitoreasa desavarsita? Daca da, cine este mai potrivita sa-ti coasa rochia, daca nu chiar tu?, desigur daca ai suficienta incredere in calitatile tale de croitoreasa…

Materialele sunt scumpe, iar daca faci o greseala, va trebui sa cumperi alt material, lucru care va inseamna cheltuieli suplimentare.

Angajeaza o croitoreasa

Una dintre cele mai bune idei este aceea de a solicita unei croitorese sa iti confectioneze rochia de mireasa in stil gotic.

Ar trebui sa gasesti pe cineva cu care sa lucrezi indeaproape. Este indicat sa planifici mai multe intalniri pe parcursul confectionarii rochiei. Modificarile de masura si stil pot fi facute cu usurinta.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou