Tatuaj pe picior

Estetica

Tatuaj pe picior

Este foarte cunoscut faptul ca egiptenii erau iubitori de tatuaje. Au fost descoperite mumii, datand din 2100 i.e.n. care au fost acoperite cu tatuaje. Aveau legi speciale privind tatuajele.

Femeile aveau voie sa-si faca anumite modele de tatuaje, iar acelasi lucru era valabil si pentru barbati. Cercetatorii au sugerat ca tatuajele egiptene faceau parte din ritualurile lor religioase.

Tatuajele realizate pe picioare sunt mai rare decat tatuajele realizate pe oricare alta parte a corpului. Artistii tatuatori sunt mai rezervati atunci cand sunt nevoiti sa faca un astfel de tatuaj (exact ca si in cazul tatuajelor pe fata). Unul din motivele principale ar fi ca durerea e mai mare in cazul tatuajelor pe picioare. O regula generala a tatuarii spune ca tatuajele realizate pe os, sau in zona lui, sunt dureroase. De aceea expertii tatuatori sugereaza ca primele tatuaje sa fie facute pe partile cu mai multa “carne” a corpului, precum umarul sau partea superioara a bratelor.

Dar chiar daca exista multa durere, tatuajele realizate pe picior sunt izbitoare. Piciorul este un loc bun si plat pentru realizarea tatuajelor. Modelul va iesi plat si nu va fi denaturat datorita curbelor. Tatuajele de pe picioare devin tot mai populare in zilele noastre. Motivul ar putea fi acela ca aceste tatuaje ofera un aspect atractiv daca porti si o pereche de pantofi mai sexy.

Poti gasi astfel de tatuaje in portofoliul unor artisti. Anumiti artisti tatuatori sunt dispusi sa faca tatuaje pe picioare si sa le promoveze pe peretii saloanelor lor. Majoritatea artistilor tatuatori sunt foarte rezervati cand trebuie sa faca un astfel de tatuaj din moment ce picioarele sangereaza mai mult decat alte parti ale corpului care pot fi tatuate. Se pare ca exista mai multe terminatii nervoase si capilare in zona picioarelor, iar acestea sunt afectate in timpul tatuarii.

Cele mai populare modele pentru orice tatuaj pe picior sunt cele florale si stelare. Cautarea unor modele pe internet reprezinta de asemenea o idee buna. Lucrul minunat in legatura cu acest tip de tatuaje este constituit de faptul ca desi sunt simple, imaginea unui tatuaj pe picior este o imagine izbitoare. Exista numeroase poze ale unor astfel de tatuaje online din care poti alege.

Daca ai vreun prieten care are un tatuaj pe picior, ai putea sa te uiti la modelul sau. Un lucru bun in acest caz ar fi constituit de faptul ca il poti intreba cat timp dureaza un astfel de tatuaj. Un tatuaj pe picior tinde sa aiba o deplasare a cernelii – cerneala tatuajului se raspandeste in timp iar tatuajul devine neclar. Desi acest lucru se intampla cu orice tatuaj indiferent de locul in care este amplasat, se intampla mai des in cazul acestor tatuaje.

Dupa ce ti-ai realizat un tatuaj pe picior, fii pregatita sa te reintorci pentru o re-impregnare a cernelii. Daca ti-ai facut tatuajul in partea superioara a piciorului, e foarte bine. Acesta este cel mai bun loc pentru un astfel de tatuaj devenind neclar mai greu. Fii pregatita sa te si odihnesti de asemenea. Permite-le picioarelor sa se vindece si nu purta pantofi sau sosete in perioada de vindecare dupa realizarea unui tatuaj pe picior.

Forum Mayra: “Ti-ai facut vreun tatuaj pe picior sau in alta parte a corpului?”.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou