Scapă de obsesia perfecţiunii!

Estetica

Scapă de obsesia perfecţiunii!

Tatăl meu mi-a povestit, în copilărie, că femeile sunt atât de frumoase pe cât se consideră. Tu cum te vezi? Priveşte-te pentru o secundă în oglindă, uită de presiunea mass-media şi de look-ul de top model pe care ţi-l doreşti şi întreabă-te: “Nu-i aşa că sunt frumoasă?”.

Subiectul tot mai multor campanii de imagine ale companiilor de produse cosmetice - frumuseţea interioară. Se pare că se vinde bine. Să fie o prostie? N-aş crede…

Primul pas – eşti unică! Şi frumoasă în felul tău. Poate nu aşa cum ne-a educat mass-media să vedem frumuseţea, ci într-un mod original şi personal. Nu trebuie să te compari cu alte femei pentru a te pune în valoare. Frumuseţea n-ar trebui să aibă grad de comparaţie pentru că este atât de diferită!

Ia apoi o foaie de hârtie şi notează tot ce crezi tu că este calitate fizică la tine. Nu-ţi face griji, o vei arunca ruşinată după aceea. Dar pentru câteva momente vei fi sinceră cu tine şi vei zâmbi pieziş întrebându-te dacă funduleţul obraznic e o calitate sau nu.

Şi dacă tot ai ajuns la astfel de dileme, atunci eliberează-te de opiniile celor din jurul tău. Nu toate femeile grase sunt urâte şi nici toate femeile suple frumoase. Iubeşte-te aşa cum eşti şi renunţă să mai consideri unele calităţi defecte. Un trup minion este la fel de atrăgător precum înălţimea unei gazele. Aminteşte-ţi de Eva Longoria sau Kylie Minogue, două sex-simboluri care nu ating 1,60 cm.

Şi, mai presus de toate, nu trebuie să uiţi să zâmbeşti. Un chip tern se luminează instantaneu cu un zâmbet! Nu te îngrijora pentru albul dinţilor sau pentru mimica ciudată pe care o ai atunci când râzi cu poftă – toţi oamenii reacţionează bine la un şirag de dinţi pe un chip binedispus!

Pentru final încetează să-ţi evaluezi frumuseţea numai din punct de vedere fizic. O femeie desăvârşită are clasă, stil, eleganţă, înţeleptciune şi prezenţă. Nu totul ţine de subţirimea mijlocului sau de bogăţia părului!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou