Machiajul permanent: o optiune?

Estetica

Machiajul permanent: o optiune?

Machiajul permanent este un proces de “micropigmentare dermica” – cea mai buna modalitate fiind realizarea acestuia cu ajutorul unui ac special foarte subtire care strapunge stratul superficial al dermei, introducand un colorant ce contine pigment de origine minerala nonalergic care se pastreaza foarte bine in piele pana la 2-7 ani.

Machiajul permanent este singura solutie pentru persoanele cu tenul sensibil, alergice la produsele cosmetice de machiaj, pentru cele cu vederea slabita, pentru care aplicarea machiajului este dificila.

Machiajul permanent nu este definitiv, durata lui depinde de modul in care pielea se regenereaza, de culorile aplicate si de stilul de viata. (ex: daca petreci mai mult timp in aer liber si te expui la soare machiajul persista mai putin timp!).

Machiajul permanent este practic si comod, ramane impecabil si e cea mai eficienta metoda de a economisi timp, energie si bani.

Clinica Slimart aduce in premiera cea mai avansata tehnica si aparatura de machiaj permanent inventata de renumitul Moshe Elul (cunoscut in Israel si in lume prin profesionalismul sau necompromis, prin tehnica sa unica si prin pastrarea unui standard ridicat al conditiilor de igiena si sterilizare in efectuarea procedurilor).

Culoarea de calitate este o conditie esentiala in machiajul permanent.

Fenomene frecvente ca decolorarea rapida si schimbarea semnificativa a nuantei pigmentului, rezulta dupa aplicarea unei culori care nu este de calitate (sau provine dintr-o imbinare incorecta de pigmenti).

Folosim o linie exclusiva de 60 de nuante fabricate de o mare companie din Germania. Contin globule speciale pentru pastrarea vopselei, care previn uscarea culorilor. Culorile sunt facute din substante minerale de calitate care nu necesita adaugarea de intaritori cum ar fi prafurile, nu sunt alergenice si respecta normele de igiena (toxicologica, microbiologica). Nu prezinta riscuri sau efecte secundare.

O parte din culori sunt culori organice, care tin mult si nu sunt daunatoare organismului.

Secretul unui machiaj perfect este ascuns in ac (mijlocul de introducere a pigmentului in piele).

Fiecare ac are un rol diferit depinzand de tip, structura, lungimea lui etc.

Fiecare schimbare dintre aceste date va influenta capacitatea acului de a crea un efect sau altul.

Tehnica Moshe Elul

Tehnica Moshe Elul foloseste o linie selectata de ace pentru machiajul permanent. Fiecare ac efectueaza o actiune diferita conform datelor, de aceea rezultatele machiajului sunt 100% de succes.

Importante in reusita machiajul permanent sunt si capetele, partea in care intra acul in aparatul de machiaj. Fiecare ac are un capat potrivit lui. Capetele dezvoltate exclusiv de Moshe Elul se numesc capete “destepte”- structura capatului influenteaza capacitatea sa de a absorbi si de a acumula culoarea din recipient.

Culoarea este absorbita de catre capat, in momentul in care intra in contact cu el si o pastreaza in el pana la un contact cu factorul extern, care in cazul nostru este pielea. Astfel se mentine integritatea acului fata de deteriorari care pot rani clienta.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou