Elancyl lansează Cellu Slim, produsul revoluţionar împotriva celulitei încrustate

Estetica

Elancyl lansează Cellu Slim, produsul revoluţionar împotriva celulitei încrustate

Elancyl, un brand pionier şi simbol al expertizei şi eficacităţii, îşi respectă promisiunile şi anul acesta şi lansează Cellu Slim, un concept revoluţionar de remodelare corporală. Noul produs garantează tonifierea corpului, fermitatea pielii şi eliminarea celulitei prin aplicarea tratamentului o singură dată pe zi.

Rezultate demonstrate în doar 7 zile de utilizare, aplicare o dată pe zi

Cellu Slim este un nou concept unic, un produs împotriva celulitei încrustate, care îmbină cecropia, un arbore originar din America Latină și cafeina, într-o formulă inovatoare dezvoltată de laboratoarele Elancyl. Cele două ingrediente active sunt capabile să destocheze toate tipurile de grăsime, chiar şi pe cea mai rezistentă. În plus, noua gamă conține ingrediente active complementare pentru un răspuns complet de remodelare şi fermitate. Rezultatele sunt demonstrate în doar 7 zile de utilizare, netezirea pielii cu gropiţe este vizibilă după 14 zile, iar rezultatele persistă o lună după întreruperea tratamentului.

CELLU SLIMCellu Slim se topeşte la propriu pe piele şi seduce consumatorii prin textură, culoare, parfum și timp de pătrundere în piele. Pielea devine cu adevărat frumoasă: este împrospătată, hidratată, suplă şi oferă o senzaţie reală de confort, iar efectele se observă încă de la prima aplicare. Datorită formulei sale crono-programate, rezultatele se obţin printr-o singură aplicare pe zi, pentru 24 ore de eficacitate.

Ghidate de cunoştinţele fiziologice şi de stăpânirea mecanismelor de remodelare corporală, Laboratoarele Elancyl au înţeles necesitatea de a controla perfect mecanismele celulei adipoase pentru a oferi o acţiune completă, eficientă şi durabilă anti-celulită prin asocierea ingredientelor active complementare.

CELLU SLIM

Pe lângă cecropia și cafeină, Cellu Slim conține o serie de alte ingrediente active:

-    Florizina este un ingredient activ natural extras din ramurile de măr tânăr, care are un rol major în controlul lipogenezei. Acest ingredient activ va reduce accesul zaharurilor în celula adipoasă.

-    Xantoxilina este o moleculă naturală extrasă din piperul de Sichuan, un arbore originar din China şi Japonia, unde a fost utilizat multă vreme în medicina tradiţională.  Xantoxilina reduce dezvoltarea celulelor adipoase mature care pot stoca grăsimea şi blochează dezvoltarea unor noi celule de stocare, limitând astfel mecanismul de dezvoltare a celulitei.

-    Extractul de iederă, inclus în grupul de ingrediente active din plante Pierre Fabre şi integrat de mulţi ani în produsele Elancyl, a fost întotdeauna analizat constant de către departamentele de cercetare Pierre Fabre.

Textura Cellu Slim – gel-cremă fără parabeni, cu efect de împrospătare, hidratant, lejer şi nelipicios – oferă satisfacţie inegalabilă în utilizare, prin proprietăţi cosmetice extrem de apreciate de către consumatori. Aceste proprietăţi reprezintă un avantaj important pentru utilizarea zilnică a produsului şi contribuie astfel la complianţa consumatorilor la tratament pe toată durata acestuia.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou