Cum să-ţi alegi chirurgul estetician

Estetica

Cum să-ţi alegi chirurgul estetician

Vrem să arătăm bine şi putem! O operaţie estetică, două, trei, câte ai nevoie şi gata! Din răţuşca cea urâtă te-ai transformat în Ileana Cosânzeana. Dar dacă nu vrei ca visul tău de a deveni frumoasa frumoaselor să nu se transforme într-un coşmar, trebuie să-ţi alegi cu grijă chirurgul estetician.

Fă o cercetare minuţioasă a opţiunilor pe care le ai înainte de a lua decizia finală:

Verifică experienţa lui chirurgicală pe operaţia specifică pe care o doreşti;

Este specializat în acest domeniu sau reprezintă doar o mică parte din practica lui medicală? De multe ori, doctorii care se vând ca fiind esteticieni au o cu totul altă specializare principală.

Câte operaţii de acest tip a făcut până acum? De cât timp profesează? Câte operaţii pe an face?

Pozele de "înainte" şi de "după" ale altor pacienţi pot să-ţi dea o idee asupra stilului chirurgical al doctorului, dar nu poţi să le consideri o garanţie. Fiecare om are propriile sale caracteristici fizice.

Asigură-te că te simţi confortabil cu el. Un doctor bun este gata să-ţi răspundă la toate întrebările, temerile tale, indiferent care ar fi acestea. Nu ezita să-i adresezi toate întrebările care-ţi vin în minte, inclusiv cele de natură pecuniară.

Trebuie să te asiguri că ai înţeles toate aspectele procedurii. Ar trebui ca el să-ţi explice într-un limbaj simplu toţi paşii, precum şi riscurile pe care le implică operaţia.

În funcţie de operaţia pe care vrei s-o faci s-ar putea ca doctorul să-ţi recomande o procedură adiţională acesteia pentru a obţine cel mai bun rezultat. Trebuie să fie doar o sugestie. Nu trebuie să te simţi presată să iei o astfel de decizie. În caz contrar, mai bine cauţi un alt doctor.

Un doctor serios, care respectă deontologia profesională nu va avea nici o problemă să-ţi dea cât mai multe informaţii despre experienţa lui anterioară. Chestiunile legate de preţ trebuie stabilite cât mai clar, de la început.

Nu te duce doar la unul singur! Programează-te la câţiva şi alege-l pe cel pe care-l consideri cel mai potrivit pentru tine. Decizia este a ta.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou