Celebritati cu parul scurt

Estetica

Celebritati cu parul scurt

Celebritatile sunt cele care dicteaza moda in coafura, indiferent de coafura pe care o adopta pentru parul propriu sau de modul in care este purtata, aceasta devine populara.

Cele mai multe celebritati opteaza pentru o coafura scurta. Multe din ele nu abordeaza stiluri indraznete, nu opteaza pentru parul lung ci sunt cunoscute cu parul scurt. Coafura aleasa de ele, este insa vazuta adesea la femeile din intreaga tara. Asta da realizare!

Rihanna

 

rihanna

 

Rihanna, este una dintre cele mai cunoscute celebritati care a declarat moda parului scurt. Desi a purtat diverse culori si lungimi ale parului, stilul care a consacrat-o a fost parul scurt. Parul negru, tuns scurt ne duce cu gandul la Rihanna. Stilurile de par scurt, purtate de ea si-au pus amprenta si au miscat stilul multor femei din intreaga lume. Cea mai mult purtata coafura a Rihannei era cea care incorporeaza mai multe lungimi. Ea purta o parte din par extrem de scurta. Cealalta parte a parului era un breton lung care ii ajungea si ii contura frumos ochii. Partea mai scurta o purta adesea cu tepi, asemeni coafurilor punk. Straturile si coafura purtata de aceasta diva s-au conturat perfect la stilul ei. La un moment dat Rihanna a avut o suvita, rasa total. Ea reprezenta totusi o aparitie eleganta, dar cu accente rock. Partea mai lunga, era conceputa cu un breton, clasic si rotunjit.  Multe femei au optat pentru aceasta coafura, dar au mai adaugat si un strop de culoare. Acest lucru le facea individuale. Multe femei au ales culori indraznete amestecate cu parul lor negru. Au fost chiar culori comune – rosu sau roz viu amestecate cu acest stil. Acest stil este o combinatie intre pixie si bobul clasic. Bobul unghiular clasic ii apartine in totalitate  Rihannei!

Halle Berry

 

halle barry

 

O alta celebritate care a influentat femeile din intreaga lume cu coafura ei scurta este Halle Berry. Cand a ajuns in topuri, purta o coafura simpla, eleganta si scurta. Acest stil a fost legatura intre frumusetea ei clasica si coafura scurta. Aspectul ei avea o legatura cu Audrey Hepburn atat la har cat si la moda. Coafura ei creata si scurta, a fost una din cele mai populare coafuri. Aceasta coafura, a fost atat de populara si o schimbare atat de majora, incat se mai poarta si in ziua de azi. Este amuzant, deoarece Halle a optat de atunci si pentru alte coafuri. Coafurile ei din anii ’80 ’90 aveau la baza o tunsoare scurta superba. Avea parul scurt pe laterale cat si in spate, iar in partea de sus si-a pastrat totusi buclele.  
 
Forum Mayra: "Coafura de vedeta".


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou