Cele mai urâte vedete

Estetica

Cele mai urâte vedete

De obicei se fac topuri despre cele mai frumoase vedete. Dar iată că site-ul Entertaiment News a relizat un top al celor mai urâte celebrităţi! Voturile au fost date de publicul din întreaga lume. Pe unele vedete ne aşteptam să le găsim într-ul astfel de top, dar altele ne-au luat prin surpindere.

Iată care este clasamentul:

1) Michael Jackson

jacksonPe primul loc se află nimeni altul decât regele pop-ului, Michael Jackson. Numeroasele operaţii pe care le-a suferit l-au adus într-o stare de nerecunoscut. Mai mult, site-ul Libertatea ne anunţă că se află în pragul morţii!

2) Marilyn Manson

mansonNu cred că există cineva care nu s-a speriat de chipul lui Marilyn Manson. Imaginea care l-a consacrat este pur şi simplu înspăimântătoare!

3) Tori Spelling

toriNu ştiu ce caută Tori în acest top. Nu zicem că e foarte frumoasă, dar poate nici atât de urată încât să stea langă vedete precum Manson sau "desfiguratul" Michael.

4) Kelly Osbourne

kellyCând eşti persoană publică trebuie să ai macar puţin bun simţ, calitate care îi lipseşte cu desăvârşire lui Kelly Osbourne. Vedeta nu este la prima apariţie în acest top.

5) Britney Spears

britneyAcum ceva timp Britney se regăsea în topul celor mai frumoase vedete, dar de ceva vreme a adoptat un stil foarte neîngrijit. Nu încetează să ne şocheze cu look-ul ei, ba mai mult, pare să nu-i pese deloc de felul în care arată. Un loc binemeritat, poate îşi bagă minţile în cap!

Când spuneam despre vedete care ne-au luat prin surpindere cu prezenţa lor în acest top mă refeream la Tom Cruise şi Fergie de la Black Eyed Peas. Până nu demult Tom era considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume. Oare ce i-a făcut pe oameni să-l voteze?feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou